Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurangbiträde till Melis Pizzeria !

Sahan Safak · Kungälv · Ansök senast 24 maj

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Företaget

Vi på Melis Pizzeria är en väletablerad Pizzeria i Kungälv. Vi erbjuder rätter som pizza, sallad och enklare pastarätter. Hos oss är kvalitén det viktigaste och vi satsar alltid på leverera det bästa till våra kunder, som i många fall är stamkunder. Vi har en familjär känsla på restaurangen och gillar att ha kul tillsammans.



Om Rollen

Nu söker vi efter en ytterligare person som jag hjälpa oss på restaurangen med att bereda deg, baka pizza, tillaga maträtter utifrån våra menyer och sköta andra köksarbeten som kan förekomma samt de vardagliga sysslorna som hör till.


Om Personen

Vi söker dig som har erfarenhet av att tillaga pizza, pasta och sallader av olika slag och kan göra det självgående. Du som person är stresstålig, serviceinriktad och kan hantera flera jobb samtidigt då det stundvis kan vara mycket att göra.

Du ska vara noggrann med dina arbetsuppgifter och aldrig tumma på kvalitén – Vidare tror vi att du är ordningsam och sköter dina arbetsuppgifter och arbetstider eftersom detta är något som är mycket viktigt inom restaurangbranschen. Vidare ska du kunna behärska svenskan i talet och det är meriterande ifall du kan något annat språk som turkiska eller kurdiska.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Tjänsten önskas tillsättas omgående och är en tillsvidareanställning.



Krav:

* Stresstålig

* Erfarenhet som restaurangbiträde

* Punktlig

Ni är välkommen att lämna in er ansökan och cv via E-post. Vänligen respektera att vi INTE tar emot ansökningar på plats i restaurangen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sahan Safak

Placering

Kungälv

Kontaktperson

Sahan, Safak

Dela jobbannonsen

Anmäl annons