Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurangbiträde till Frimis Krog i Visby

MATMUREN AKTIEBOLAG · Gotland · Ansök senast 30 apr.

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Frimis Krog är en sommarrestaurang belägen mitt i Visby innerstad, granne med S:t Nicolai ruin. Här serverar vi helgrillat gotländskt lamm och primörer varje kväll i den vackra trädgården. Frimis har även en Medeltidskällare där vi serverar Medeltida Gästabud och under Medeltidsveckan är Frimis en av de största mötesplatserna.

Vi söker glada och utåtriktade personer som är intresserade av mat och dryck och älskar att ge bra service till våra gäster.

Till alla våra rätter serveras en stor tillbehörsbuffé och ditt arbete består i att se till att vår buffé är fräsch och påfylld samt att se till att våra gäster får den trevliga kväll de förväntar sig. I arbetet angår också viss disk och avdukning.

Sommarjobb från 20 juni - 20 augusti.


Matmuren ligger i Visby och har arbetat med Mat & Nöjen sedan 1991. Vi driver tre restauranger, Bistro Borgen, Frimis Krog, Bistra Harens Medeltidskrog samt en stor catering- och eventavdelning.

Vår ledstjärna är nöjda gäster och alla anställda är en del av våra gästers upplevelse. Det kan vara både stressigt och fysiskt krävande men också roligt att arbeta i servicebranschen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MATMUREN AKTIEBOLAG

Placering

Gotland

Kontaktperson

Matmuren AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons