Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurangbiträde Subway

Subway Nacka · Nacka · Ansök senast 31 jan. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobba hos oss Subway i din ansökan

Idag är SUBWAY® världens största sandwichkedja med fler än 44 000 restauranger världen över. Vi har blivit det ledande valet för människor som söker mer hälsosamma och snabba måltider som hela familjen kan njuta av. Konceptet är lättarbetat och det finns tydliga riktlinjer för hur en Subway-restaurang ska drivas.

Mer info hittar du på http://www.subway.com/sv-SE

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär bland annat att ta emot beställningar över disk, göra färdigt beställningar och sköta kassan. Även städning av bord och restaurang ingår.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som älskar service, Du har en god kommunikationsförmåga , serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar och är positiv. Subway har höga hygienkrav och det är viktigt att det är rent och snyggt i butiken och att våra produkter håller hög kvalité. Du ska kunna samarbete med andra i laget men också arbeta självständigt och ta initiativ när det behövs.

Vi söker dig som vill jobba med att ge våra gäster en bra upplevelse av deras besök hos oss. Anställningen börjar med en internutbildning i både kassasystem och matlagning enligt Subways riktlinjer.

Skicka in din cv med bild

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Subway Nacka

Placering

Nacka

Kontaktperson

Nacka Subs AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobba hos oss Subway i din ansökan

Dela jobbannonsen