Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurangbiträde sökes till YOI - K25

Kg25 i Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 9 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

YOI är ett asiatiskt restaurangkoncept som idag har restaurang i mathallen K25 på Kungsgatan 25 i Stockholm och i Täby C. Ambitionen med konceptet är att ge människor ett nytt snabbt, nyttigt och fräscht alternativ till dagens utbud av fast food och menyn består idag av maträtter från Vietnam, Korea, Thailand och Japan.

vi ser gärna ett du har ett intresse för det Asiatiska köket!

Eftersom att vi är ett växande restaurangkoncept är utvecklingsmöjligheterna stora för den som tycker om att ta ansvar och utvecklas.

Vi söker nu efter dig som är minst 20 år för att vara med och driva våra restaurang i K25. Vi söker medarbetare med anställning på deltid/heltid med varierande arbetstider där även kvällar och helger förekommer.

Vi söker dig som är serviceinriktad, tycker om att arbeta i grupp, gillar högt tempo och vill ta eget ansvar. Arbetsuppgifterna handlar i första hand om att ta emot gäster och servera mat och dryck.

Det ställs mycket höga krav på service till våra gäster och renlighet i köket. Detta i kombination med att det stundtals kan vara ett mycket högt tempo gör att det ställs höga krav på personalen. Eftersom att vi är ett växande restaurangkoncept är utvecklingsmöjligheterna stora för den som tycker om att ta ansvar och utvecklas!

Tidigare erfarenhet från Restaurang och eller serviceyrken är starkt meriterande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kg25 i Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Kg25 i Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons