Jobbsafari är en del avschibsted logo

Restaurangbiträde Catering SSP

Scandinavian Service Partner · Luleå · Ansök senast 28 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vi söker nu förstärkning till vår Cateringavdelning & kök på Luleå Airport. Anställningen avser heltid och deltid. Vi söker även dig som jobba extra el ha en låg deltidstjänst på 20-40% på sidan av ex dina studier.


I arbetsuppgifterna ingår bl. a. enklare matlagning, diskning, städning, packa upp varor, inventering. Vår cateringavdelning står för vällagad husmanskost, smörgåsar & sallader.


Vi söker dig som är effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Det är en merit om du har arbetet med matlagning tidigare, men det är inte ett måste. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor.


Krav för arbetet är att du att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat. Du har 3-års gymnasieutbildning.


Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort & tillgång till egen bil. Våra öppettider följer inte kollektivtrafiken. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgonar, kvällar & helger.


Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.


SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.


Arbetstiden omfattar tidig morgon, kvällar och helger.


Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan senast den 20 nov 2020. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.


För ansöka maila ditt CV och personliga brev till: sara.sandqvist@ssp.se. Märk din ansökan med Catering SSP.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scandinavian Service Partner

Placering

Luleå

Kontaktperson

Scandinavian Service Partner AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons