Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reservdelssäljare/Reservdelscoach

Reservdelssäljare/Reservdelscoach

Hedin Bil AB · Upplands-Bro · Ansök senast 25 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om rollen

Som en del av vår expansion framåt söker vi nu en reservdelssäljare och coach som skall stärka vårt team på vår nyförvärvade anläggning Renault/Dacia i Kungsängen. Rollen innebär att säkerställa att verkstaden och bilförsäljningen får tillgång till rätt tillbehör och reservdelar så att våra mekaniker och säljare kan vara effektiva och skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet i såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering, budbilskörning och inventering vid behov. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden, leverantörer och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation. Du kommer att arbeta med våra väkända varumärken Renault/Dacia, och både personbilar och transportbilar.

Din profil

Du har kunskap och intresse av bildelar. En merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare har arbetat med servicearbete. Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap, gärna med erfarenhet av affärssystemet Kobra.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens. Du kan prioritera och har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjlighet. B-körkort är inget krav men det är fördelaktigt om du har detta, utöver så skall du behärska det svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska då en del kataloger endast finns i det engelska språket.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Ansökan Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag.

Skicka en ansökan med...
  • Beskrivning av vem du är
  • Berätta varför du vill arbeta på Hedin Bil
  • Ditt närmsta karriärmål
  • Vad som är viktigt för dig på en arbetsplats
  • Vad du kan bidra med i rollen
* Vad du tidigare har arbetat med Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedin Bil AB

Placering

Upplands-Bro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons