Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reservdelsperson

Wikan Personal · Kalmar · Ansök senast 14 aug. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dina arbetsuppgifter

Den person vi söker ska arbeta med att stötta våra mekaniker med reservdelar i deras dagliga arbete och tillse att deras arbete kan rulla på så bra som möjligt.

Viktiga delar i ditt ansvarsområde är:
  • att hantera reservdelsbehov och bereda reservdelsorder utefter de arbetsordrar som finns
  • att noga tolka teknisk information för att hitta korrekta delar till varje enskild reparation
Som medlem av serviceteamet ser vi det självklart att du hjälper dina arbetskamrater inom teamet med bl.a. reservdelsflödet och administrationen både inom verkstad och reservdelar, såsom lagervård, inventering, returhantering etc.
Du ska ligga steget före!

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har en ypperlig känsla för service och administration samt ordning och reda! Du har en genuin vilja att göra det som krävs för att vårt verkstadsarbete skall kunna utföras enligt uppsatta mål.
Har du en bakgrund inom fordon och reservdeslbranchen i ditt CV är det självklart en merit. Du gillar att ha många olika arbetsuppgifter igång samtidigt. God datorvana och erfarenhet av lagerhantering är meriterande.

Du som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett stort engagemang i att ge alla den bästa servicen! Egenskaper som kundvänlig och prestigelös väger tungt. Dessutom har du god initiativförmåga och ser vad som behöver göras. Du har en hög social kompetens och är van att möta olika människor i olika situationer.

Tjänsten är placerad i Kalmar och är en dagtidstjänst.

Tjänsten är en heltidstjänst

Tillträde sker snarast så välkommen med din ansökan snarast möjligt då urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdatum är den 10/7.

Ansök på Wikan Personals hemsida, www.wikan.se

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wikan Personal

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Kjelle Rutzell

0455-61 27 01

Dela jobbannonsen