Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reservdelsmedarbetare till Carstedts Bil Umeå

Reservdelsmedarbetare till Carstedts Bil Umeå

Carstedts Bil AB · Umeå · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Reservdelsmedarbetare till Carstedts Bil Umeå

Vi söker just nu en medarbetare till vårt reservdelsteam på Carstedts Bil i Umeå. Tjänsten är en heltidstjänst med start 2023-04-03.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i nära kontakt med verkstad och reservdelspersonalen och deltar i det dagliga arbetet på reservdelsavdelningen. Du tar hand om beställningar och reklamationer mot internverkstad och externa kunder. Sköter registreringar i det interna systemet. Tar emot och packar upp inkommande reservdelar, däck/hjul och övrigt gods där tunga lyft kan förekomma. Du kommer även hantera stommar, returer och garantiereturer. Samt se till så det är ordning på lagret och kontroll så lagersaldot stämmer.

Arbetstiderna är 7-16 alt 8-17

Om dig


Vi söker dig som har stort intresse och kunskap om fordon och teknik. Tidigare arbetserfarenhet av reservdelshantering inom fordonsbranschen är meriterande. Du skall ha god datavana och administrativ förmåga. Du talar och skriver på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt på hur du passar in i gruppen så du skall ha lätt för att samarbeta och kommunicera med både kollegor och kunder.

Om oss

Carstedts Bil AB är ett familjeägt företag sedan 1955 som är auktoriserad återförsäljare och verkstad för Ford och Mitsubishi i Örnsköldsvik och Umeå.

Vår ambition är att alltid erbjuda en professionell, personlig och komplett hjälp med bilen och bil ägandet. Därför har vi fullserviceanläggningar med bilförsäljning, verkstäder, tillbehörsförsäljning och skadecenter. Vi runt 100 medarbetare som dagligen strävar efter ambitionen att tillsammans leverera högsta möjliga service till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid gemenskap och att vi alla ska trivas ihop.

Skicka in ditt CV och personliga brev till platsansokan@carstedts.se. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi hanterar endast fullständiga ansökningar.

Kontaktperson Anders Liljeström, Reservdelschef 090-706908


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carstedts Bil AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Carstedts Bil AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons