Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fältservicetekniker

2Complete · Stockholm · Ansök senast 4 nov.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en noggrann och flexibel servicetekniker som vill arbeta i en rolig roll där du kommer få mycket variation och arbeta med frihet under ansvar. I den här rollen kommer du att besöka kunder i hela Sverige men till störst del ligger uppdragen i Skellefteå. Arbetsuppgifterna är att installera, underhålla och utföra reparationer på röntgenmaskiner. Du kommer utföra installationer och anslutningar av röntgen- och kamerainspektionsmaskiner samt utbilda kunder i dessa. Utöver det också identifiera lösningar på problem med hjälp av digitala verktyg.

Du utgår hemifrån och är ofta ute på resande fot under veckorna i ditt arbetsområde som främst kommer vara runt Skellefteå med omnejd. Även resor till övriga delar av landet eller i enstaka fall utanför kan förekomma.
Löpande dialog om arbetsplanering och dagliga utmaningar har du med huvudkontoret i Danmark. Arbetstiderna är varierande beroende på kundernas öppettider.

Denna roll är inledningsvis en konsultroll där du anställs av oss på 2Complete och arbetar på uppdrag ute hos vår kund.

Din profil

Vi söker dig som gillar problemlösning, har ett stort tekniskt intresse och arbetat som någon typ av servicetekniker sedan tidigare. Du är förmodligen utbildad elektroniktekniker, elektronikmekaniker eller haft en liknande roll. För att trivas i rollen som servicetekniker tror vi att du är prestigelös i ditt förhållningssätt samt bra på att samarbeta med kollegor och kunder.

Du är initiativtagande och räds inte för att lyfta dina förslag och idéer. Du har heller inga problem med att arbeta självständigt under press. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt har körkort B och tillgång till egen bil. Du är van att arbeta med dator och andra digitala verktyg.

Du kommer att få gå på företagets introduktionsutbildningar i Tyskland och skapa en god uppfattning om de olika maskinerna när du startar tjänsten.

Eftersom du kommer arbeta i en omväxlande miljö är flexibilitet och engagemang viktigt för att trivas samt lyckas i rollen.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Jerry Stribrant, jerry.stribrant@2complete.se eller 070-845 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, drifttekniker, installationstekniker

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jerry Stribrant

jerry.stribrant@2complete.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons