Jobbsafari är en del avschibsted logo

Resande servicetekniker till Conjet AB i södra Stockholm

Resande servicetekniker till Conjet AB i södra Stockholm

Conjet · Stockholm · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en noggrann och flexibel servicetekniker för att utföra reparation och service av företagets robotar, tillbehör samt högtryckspumpar hos deras kunder i framför allt Sverige men ibland även utomlands. I den här rollen kommer du att besöka kunder och utföra reparation och service av kundens utrustning på plats, eller på företagets egen serviceverkstad på huvudkontoret. För att lyckas i den hör rollen behöver du vara noggrann och systematisk, gilla kundkontakt och service samt ha tidigare erfarenhet av liknande roller.
  • Utföra teknisk felsökning samt identifiera lösning med hjälp av digitala verktyg
  • Utföra teknisk service av Conjet's utrustning samt relaterade produkter såsom högtryckpumpar och andra tillbehör
  • Registrera, utföra samt klarmarkera serviceärenden
  • Funktionstestning av robotar före leverans
  • Kontakta kunder via telefon eller e-post för att svara på tekniska frågor samt förmedla eller inhämta nödvändning information avseende kundens problem
  • Förmedla information från kunder till relevanta avdelningar eller kollegor
  • Assistera säljorganisationen med relevant information gällande utrustningens funktioner samt tillvägagångsätt
  • Resor till kunder både i Sverige och utomlands förekommer
Vi söker dig som vill börja omgående och arbeta i en rolig roll där du kommer få mycket variation och arbeta med frihet under ansvar.

Din profil
  • Minst gymnasial utbildning inom relevant område
  • Behärska engelska i både tal och skrift då många av våra kunder befinner sig utanför Sverige
  • Noggrann och systematisk
  • Hög social kompetens
  • Några års erfarenhet av liknande roll med teknisk konsultation och teknisk service är meriterande
  • Erfarenhet och kompetens inom allt eller något av mekanik, hydraulik och elektronik samt att läsa tillhörande ritningar är ett krav.
  • Kompetens inom högtryckspumpar meriterande
För att trivas i rollen som servicetekniker tror vi att du är prestigelös i ditt förhållningssätt samt bra på att samarbeta med kollegor och kunder. Du är initiativtagande och räds inte för att lyfta dina förslag och idéer. Du har heller inga problem med att arbeta självständigt under press.

I och med att du har breda kontaktytor är du kommunikativ, både muntligt och skriftligt, och trivs i samarbete med andra. Då du har en bred roll är det av vikt att du har en god struktureringsförmåga för att möjliggöra en bra överblick och plan för ditt arbete. Eftersom du kommer arbeta i en omväxlande miljö är flexibilitet och engagemang viktigt för att trivas samt lyckas i rollen.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, drifttekniker, installationstekniker

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Conjet

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons