Resande montör/hantverkare för expansivt butiksföretag

AutoMat Franchise AB · Linköping

·

Ansök senast 8 nov. (12 dagar kvar)

Inledning

Är du praktiskt lagd med sinne för teknik och duktig på att lösa problem med bra resultat? Nu söker vi en resande montör för nyetableringar av obemannade livsmedelsbutiker. Tillsättning sker löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten består av varierande arbetsuppgifter. Huvudsysslan kommer att vara att montera teknik, lås, mm i nya obemannade livsmedelsbutiker ute i landet. Detta blandas med bland annat tillverkning av skyltar / inredning och logistikhantering på hemmaplan. Som installatör av butiker arbetar du självständigt runt om i landet och således kräver arbetet stort eget ansvar och flexibilitet.

Ansökning

Vänligen skicka in ett CV eller ett personligt brev där du beskriver digsjälv. Ansökan skickas till kontakt@auto-mat.nu och tjänsten tillsätts löpande. Viktigt : Märk ansökan med "Noggran montör för obemannade butiker".

Din profil

Vi ser att du som söker detta arbete har god kunskap om montering och hantering av verktyg. Tekniskt intresse underlättar mycket vid installation av övervakningskameror, digitala lås mm. Ett krav för arbetet är B kort och möjlighet och vilja att resa runt i landet på egen hand för att utföra isntallationer åt kund på plats. Företaget är i en expansiv fas så du bör gilla omställningar, förändringar och förbättringar!

Erbjudande

Anställningen inleds med en provanställning med förhoppning om en fast tillsvidare anställning. Anställningen omfattar heltid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AutoMat Franchise AB

Placering

Linköping