Resande mekaniker

Kadant PAAL GmbH · Ystad

·

Ansök senast 28 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en resande mekaniker till Kadant PAAL GmbH i Ystad.

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker kommer du i huvudsak att arbeta med reparationer, förebyggande underhåll samt reservdelshantering ute hos kund.
Vidare ingår montering, installation och igångkörning av ny utrustning i dina arbetsuppgifter.

Då arbetet sker ute hos våra kunder i främst Sverige och Danmark innebär det att vara på resande fot i genomsnitt 4-5 dagar/vecka.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi tror att du idag arbetar med service och underhåll av maskiner, kanske med maskiner inom entreprenadsektorn eller tunga fordon.
Du är svetskunnig och har ett stort mekaniskt intresse. Kanske jobbar du på en mekanisk verkstad idag och känner att ett resande-jobb skulle vara en intressant utmaning?
Lämplig bostadsort är Skåne. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson 0417-77 99 83.

Tillträde under första kvartalet 2021.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Tjänsten börjar via anställning hos Wikan Personal och därefter övergår den till Kadant PAAL GmbH.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kadant PAAL GmbH

Placering

Ystad

Kontaktperson

Sebastian Siversson

0417-77 99 83