Jobbsafari är en del avschibsted logo

Resande IT tekniker sökes till Curb Food

Resande IT tekniker sökes till Curb Food

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba som IT tekniker och har stort intresse för hård- och mjukvara? Trivs du med att arbeta på resande fot? Då har vi jobbet just för dig!

Information om uppdraget:

För Curb Foods räkning söker vi nu en resande IT Tekniker. Curb Food är ett ungt företag med stora ambitioner. De strävar efter att revolutionera restaurangbranschen och söker nu en talangfull och motiverad medarbetare som vill vara med på resan. Curb är framtidens restaurang som levererar maten direkt till din dörr.

I rollen som It-tekniker kommer arbetsuppgifterna bestå av att arbeta med nätverk, problemlösningar och tjänster runt om i Sverige och delar av Europa. För att köken ska kunna ta emot beställningar behöver du bland annat utföra installation av Curbs egna programvara, utföra felsökningar samt underhålla servrar och nätverk i hårdvaran av respektive kök.

Tjänsten som IT tekniker är på heltid och kontorstider tillämpas. Arbetet sker på resande fot runtom i Sverige samt i delar av Europa. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting och jobba som konsult hos Curb Food.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som IT tekniker har du ett stort intresse för IT och teknik. Det är meriterande om du har en IT bakgrund, men det är inte ett krav. Du har kunskap i olika typer av hårdvara och mjukvara samt är bekant med operativsystemen Android, IOS och Windows. Du har en god förståelse för olika nätverk och finner ett intresse av att verifiera och felsöka program. Då du kommer vara på resande fot i såväl Sverige som olika delar av Europa är det av stor vikt att du behärskar engelska och svenska mycket väl i tal och skrift.

Vi söker dig som är motiverad och engagerad. Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna och har ett proaktivt tankesätt med en förmåga att förutse problem innan de uppstår. Då du på daglig basis kommer bemöta och hjälpa olika aktörer är det viktigt att du är kommunikativ, framåt och mycket serviceinriktad.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. I den här rollen får du möjlighet att arbeta på ett framåtsträvande och modernt företag där dina personliga egenskaper är viktigare än din utbildningsbakgrund. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons