Resande fältförsäljning

ABC Sales of Sweden · Norrtälje

·

Ansök senast 12 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ABC Sales of Sweden har plats för fler hungriga kandidater!

Vi arbetar med resande fältförsäljning (dörrknack) vilket innebär att vi reser mycket runt om i hela Sverige. Arbetet går ut på att skapa kundkontakt, stärka din personliga utveckling och att sälja ComHems alla lösningar för tv, bredband och telefoni. Vi arbetar efter en sälj stege vilket innebär att det alltid finns möjligheter till att utvecklas och uppnå större mål som också innebär mer betalt för arbetet.

Vi ser gärna att personen som söker är mellan 18-25. Vilket betyder att du är en ung ambitiös person som brinner för att alltid prestera sitt yttersta och tycker om att tjäna mycket pengar. Vi vill kunna utveckla och inspirera unga personer in till en bra start på arbetslivet.

Vi erbjuder utbildning under två dagar innan start på ABC Sales. Vilket är främst inriktat på personlig utveckling och produktutbildning. Vi erbjuder ständig utveckling för dig som person och kan garantera dig en utvecklingskurva om du är en person som är villig att ge allt som krävs för att lyckas inom försäljning. ABC Sales vill alltid ha en stark lagkänsla inom företaget och ser alltid till att följa upp med roliga aktiviteter samt tävlingar regelbundet för att höja alla medarbetare.

Du som anställd kommer att utvecklas som person och klättra fort inom företaget om du ger allt. Vi har två olika löneupplägg på ABC Sales vilket innebär att du som anställd kan ha upp till 22.000kr i fast lön + låg provision eller 100% hög provisions baserad lön.

Är du redo att ta klivet in hos ABC Sales of Sweden? Isåfall ansök redan idag och ta chansen på en karriär med oss!

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ABC Sales of Sweden

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

ABC Sales of Sweden AB

Vid ansökan:Ange referens Jobb ansökan i din ansökan