Jobbsafari är en del avschibsted logo

Requierments Manager sökes!

Sigma Technology · Linköping · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobbeskrivning

- Lockas du av utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett enkelt och tydligt sätt?

- Har du känsla för språk och informationsflöde?

- Kan du analysera, utveckla struktur och innehåll av teknisk information för bättre förståelse och användbarhet?

- Vill du vara en del av ett framgångsrikt och globalt företag?

Då kan du vara den vi söker!

Hos oss på Sigma Technology Information står teknisk kommunikation i fokus. Vi är idag ca 250 medarbetare i Sverige, varav nästan 100 i Göteborg. Och fler vill vi bli!

Tillsammans hjälper vi våra kunder att förbättra sina produkter och sitt budskap med text och bild, animationer och film, utifrån ett användarperspektiv. Vi har uppdrag där våra konsulter arbetar ute hos kund och uppdrag där vi jobbar från vårt kontor på Lindholmen. Tillsammans skapar vi teknisk dokumentation i världsklass!

Som konsult på Sigma kommer du att få jobba med bland annat framtagande och utveckling av tekniska manualer, instruktioner, e-learning, illustrationer med mera. Vi arbetar inom mjukvara, hårdvara, IT och vi utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher. Detta innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation av arbetsuppgifter med möjligheter att jobba inom olika industrier som fordon och försvar, telekom och medtech, eller andra intressanta områden.

Baskunskaper

Som ingenjörsföretag är det naturligt att vi söker någon med teknisk utbildning och/eller erfarenhet. Vi har konsulter med bakgrund inom allt från maskinteknik, elektronik, data, och telekom, till system/IT, kognitionsvetenskap, kommunikation och språk.

Just nu söker vi dig som jobbat med teknisk produktinformation i några år, gärna inom fordonsbranschen.

För att du ska trivas i rollen som informationskonsult, informationsingenjör, teknikinformatör, teknisk skribent - eller vad du nu vill kalla dig - är det viktigt att du:

  • har ett genuint intresse av och stor förståelse för teknik, språk och kommunikation, ur ett användarperspektiv,
  • är mycket duktig på att kommunicera avancerad teknik på engelska och svenska,
  • är strukturerad och pedagogisk,
  • har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med olika verktyg, standarder och system för teknisk produktinformation, t ex XML, DMS/CMS, Adobe InDesign, Illustrator etc.

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

Det är meriterande om du även:

  • har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med teknisk produktinformation,
  • kan Volvo-specifika verktyg och system, t ex KOLA,
  • har ett stort intresse för fordonsteknik och förståelse för målgruppen, ofta tekniker i en verkstad,
  • har teoretisk och praktisk erfarenhet av t ex fordonsteknik, diagnostik, inbyggda system, HW/SW, elektronik, programmering, olika CAD-program m.m.

      Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och din vilja att utvecklas tillsammans med oss på Sigma. Eftersom du kommer att arbeta som konsult trivs du också med att samarbeta med många olika människor, i en internationell arbetsmiljö.

      Vi erbjuder

      Sigma Technology strävar efter innovation och utveckling, och vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder.

      På Sigma sätter vi dig som konsult i fokus. Vi erbjuder dig goda möjligheter till personlig och professionell utveckling, och en stor variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att du ska trivas hos oss, länge! Som konsult hos oss på får du alltid en engagerad chef, en trygg anställning, en flexibel arbetsplats, och möjlighet till bra balans i livet. Vi tycker att det är viktigt att du trivs på jobbet och att vi har roligt tillsammans!

      Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att vara topp 3 av Sveriges bästa arbetsgivare, för 3:e året i rad!

      Om arbetsgivaren

      Arbetsgivare

      Sigma Technology

      Placering

      Linköping

      Kontaktperson

      Sigma Technology Information AB

      Dela jobbannonsen

      Anmäl annons