Jobbsafari är en del avschibsted logo

Repetitör till Regionteater Väst

Regionteater Väst AB · Borås · Ansök senast 3 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som repetitör på Regionteater Väst Dans är dina ansvarsområden främst att arbetsleda och ansvara för processarbetet och arbetsmiljön under repetition, turné och föreställningar i samråd med konstnärlig chef.

I detta arbete ingår att assistera den gästande koreografen, arbetsleda instudering av koreografiska verk, upprätthålla föreställningarna under turné, dokumentera och ansvara för dokumentationen av de koreografiska verken. Du deltar i arbetet med att planera repertoaren, lägger schema för repetitioner och turné samt att ge den dagliga träningen och uppvärmningar. För turnéerna behövs körkort för att kunna köra turnébil.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har arbetat med dans på olika sätt och som har erfarenhet av att arbetsleda, undervisa, planera och coacha dansare i deras olika processer och dagliga arbete. Du ska tycka om att planera arbetet, assistera koreograferna och skapa en bra arbetsmiljö. Att arbeta i team med dansarna, koreografen och konstnärlig chef samt se och lyssna in individen. Du ska ha kunskap om danskonsten som konstform, dess aktörer, dansfältets ekosystem och förutsättningar samt ha ett intresse för dansföreställningar av, med och för barn och unga.

Arbetet kräver hög självständighet, god kommunikation- och samarbetsförmåga. Arbetets karaktär ställer också höga krav på kreativitet, lyhördhet samt ett prestigelöst förhållningssätt. Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats.

Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852).

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Regionteater Väst AB

Placering

Borås

Kontaktperson

Regionteater Väst AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons