Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reparatör till företag i Lidköping

Premier · Lidköping · Ansök senast 13 mars

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning

Till vår kund i Lidköping som är verksam inom legotillverkning söker vi nu en reparatör.

I rollen som reparatör kommer du att arbeta med löpande underhåll, service, montage och reparation av maskiner i företagets produktion. Mer detaljerat kommer du att kontrollera och inspektera produktionsutrustning, förebygga fel samt medverka till att maskiner och utrustning fungerar.

Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd hos Premier med goda chanser till att gå över i anställning hos vår kund i framtiden.

Kvalifikationer

Vi söker en reparatör med relevant utbildning på lägst gymnasial nivå. Du som söker har en stor teknisk kunskap, både teoretiskt och praktiskt. Erfarenhet inom mekanik, el, svets eller liknande är meriterande

Vi tror att du som söker tjänsten är en duktig problemlösare med en vilja att ta egna initiativ. Som person är du social, självgående och har lätt för att samarbeta med andra i grupp

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att ringa Sara Stenlund tel 072-700 7838. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

B-körkort
Svenska i tal och skrift

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Premier

Placering

Lidköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons