Rengöringstekniker Projekt

Kylslaget AB · Vallentuna

·

Ansök senast 20 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kylslaget AB har jobbat med luft-luftvärmepumpar sedan 2007. Vårt huvudkontor ligger i Vallentuna, Stockholm och vi har filial i Göteborg och Skåne. Vi växer ständigt och söker nu en tekniker i Stockholm med omnejd för projektanställning med stor chans till förlängning för rätt person.

Arbetsuppgifterna består av att åka hem till våra kunder för att utföra underhållsservice på deras luftvärmepumpar. Du behöver vara tekniskt lagd, kunna lösa problem och gilla att jobba självständigt. Innan start genomförs en 4 veckor lång utbildning, alltså krävs ingen erfarenhet men är självklart meriterande om du arbetat med just luftvärmepumpar eller annat maskintekniskt arbete tidigare.

Viktigast för oss är att du ser kundservice som något självklart, är initiativtagande och självgående. Arbetstid är förlagd på heltid måndag - fredag 40h vecka. Det förekommer resor i arbetet vilket innebär att det blir en del hotellnätter till och från.

Traktamente är en självklarhet.

Firmabil ingår i tjänsten, körkort B är alltså ett krav.

Detta är en projektanställning på heltid med möjlighet till förlängning och eventuell fast anställning för rätt person. Ansök via mail till anna@kylslaget.se - tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kylslaget AB

Placering

Vallentuna

Kontaktperson

Kylslaget AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projekt Rengöringstekniker i din ansökan