Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rektor till Annebergs F-6 skola

Nässjö kommun · Nässjö · Ansök senast 23 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande och möjlighet till utveckling - varje dag, hela vägen. Det kallas skolglädje! Annebergs skola ligger i tätorten Anneberg och är en liten sammanhållen skola med ca 230 elever. Verksamheten omfattar fritidshem, förskoleklass och åk 1-6. Här får du också jobba tillsammans med och leda 34 engagerade och kompetenta medarbetare. 95% behörighet bland lärarna. Skolan tillämpar ett tvålärarsystem/klass vilket möjliggör en bra organisering av undervisningen i klass, grupp och på individnivå. Skolan är centralt belägen i Annebergs samhälle och i direkt närhet till naturen. Vi har tillgång till en stor och delbar idrottshall, bandy och fotbollsplaner och en samlingslokal för 150 personer. I omedelbar anslutning till skolan finns även Annebergs bibliotek och medborgarkontor. Det finns goda bussförbindelser till Anneberg både från Nässjö och Eksjö. Vårt arbete genomsyras av kommunens kärnvärden: ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter
I Nässjö kommun jobbar du som rektor även i nära samarbete med hela vårt rektorsteam för grundskolan bestående av 20 positiva individer med höga förväntningar på våra verksamheter. Du har också ett kvalificerat och nära stöd i ditt skolledarskap och i ditt pedagogiska ledarskap av grundskolechef och grundskolans utvecklingsledare. I rektorsuppdraget ingår verksamhets-, personal- och ekonomiansvar. Som pedagogisk ledare har du en nyckelroll att tillsammans med personalen på enheten utveckla skolan mot dess mål. Vi arbetar ständigt för en ökad måluppfyllelse med målet om förbättrade kunskapsresultat och där ser vi dig som en mycket viktig kugge.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vågar utmana och tänka nytt! Du ser möjligheter i de stora förändringar som just nu sker i skolans värld och du bygger visioner utifrån verksamhetens styrdokument. Du är en tydlig ledare och har hög social kompetens med förmåga att engagera och skapa relationer med personal, elever och vårdnadshavare. Som rektor krävs att du är strukturerad och har förmågan att initiera och driva utvecklingsfrågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nässjö kommun

Placering

Nässjö

Kontaktperson

Helena Petersson

helena.petersson@nassjo.se0380 517739

Dela jobbannonsen

Anmäl annons