Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryteringskonsult

Scandinavian Internet Group AB · Stockholm · Ansök senast 23 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli en del av ett drivet team med rekryteringskonsulter och säljare som tillsammans bildar ett av Stockholms skönaste rekryteringsföretag. Ser du dig själv som en framåt person, som gillar att ha många bollar i luften? Har du dessutom erfarenhet av rekrytering, sälj eller motsvarade, då kan du vara klockren till rollen som rekryteringskonsult hos oss på Jobway!

Rekryteringskonsult inom affärsområdet Bygg & Teknik

Som rekryteringskonsult hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen och arbeta primärt med varierande tjänster inom bygg och teknik.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

·      Kravprofilsmöten hos våra kunder.

·      Sammanställning av kravprofil samt annonsskrivning.

·      Search och headhunting av kandidater.

·      Genomförande av telefonintervjuer.

·      Rådgivning och uppföljning med dina kunder och kandidater under hela rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder dig:

Hos oss på Jobway möts du av ett härligt gäng kollegor, där det är högt i tak och korta beslutsvägar. I din roll som rekryteringskonsult kommer du få möjlighet att knyta nya kontakter, bygga upp ditt eget varumärke samt din karriär. För rätt person innebär tjänsten en central roll med stora utvecklingsmöjligheter där nya idéer välkomnas, värdesätts och verkställs.

Din profil:

För att lyckas i rollen som rekryteringskonsult behöver du vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du gillar att ta kontakt med nya människor och skapa och bibehålla relationer. Troligtvis har du arbetat med rekrytering och/-eller försäljning tidigare. Har du erfarenhet inom byggbranschen är det meriterande.

Som person ser vi att du är duktig på att strukturera upp ditt arbete samt hålla många bollar i luften, då du på sikt kommer få arbeta med flera uppdrag parallellt. Gillar du att arbeta i högt tempo och med frihet under ansvar? Då är du rätt person för oss.

Om företaget:

Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

Vi är ett härligt gäng som andas entreprenörskap. Hos oss sätter du själv ramarna för din arbetsdag och resultat. Vi erbjuder dig att växa i rollen som rekryterings- och säljassistent och bygga upp din egen kund och kandidatportfölj. Vi sitter i en nyrenoverad kontorslokal på Linnégatan 14, Östermalm.

Har vi fått ditt intresse av att vilja veta mer om oss? Då vill vi gärna träffa just dig!

Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Vid ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikaela Hansson på mikaela.hansson@jobway.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scandinavian Internet Group AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Scandinavian Internet Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons