Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryteringskonsult

Adecco Sweden AB, Göteborg · Göteborg · Ansök senast 10 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Adecco är en del av det multinationella företaget The Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partners har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra kontor spridda över landet. I Sverige ingår förutom Adecco, även Modis och Badenoch + Clark i The Adecco Group.

Tycker du som vi att det ska var roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare. Vi söker nu efter ännu en ny kollega till vårt härliga gäng i Göteborg. Du kommer bli en viktig del av ett driftigt och kompetent team som dagligen arbetar för en träffsäker matchning mellan tjänstemän och företag/organisationer i Göteborg, Kungsbacka och Borås.

Teamet består idag av 10 fantastiska personligheter och vinnarskallar som brinner för att ge våra kunder och kandidater en högklassig upplevelse. Det finns inget bättre än att dagligen lämna positiva besked och att se våra konsulter och kandidater börja arbeta hos våra kunder. Varje dag gör vi skillnad och vi försöker leva för det djupt rotade Adecco begreppet ”People First”. Som grupp strävar vi alltid efter att det ska vara kul att gå till jobbet - varje dag.

Ansvarsområden

I rollen som Rekryteringskonsult får du möjlighet att dagligen arbeta med ditt brinnande intresse för organisationer och människor. Du kommer genom både egen försäljning och med ett starkt stöd av kontorets säljresurser initiera och självständigt genomföra direktrekryteringar/searchuppdrag för våra kunder. Arbetet innefattar prospektering och du arbetar fritt under ansvarar men kan självklart förvänta dig stöttning och support från teamet. För vi är ett team! Adecco har idag redan rekryteringsavtal med många såväl stora som små företag, organisationer och myndigheter i Göteborg med omnejd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering i en försäljningsorienterad verksamhet eller kommunal/offentlig sektor. Du har arbetat med kompetensbaserad rekrytering och är troligtvis certifierad testanvändare. Då rollen ställer krav på din muntliga och skriftliga förmåga är det självklart för oss att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har vidare en kandidatexamen inom HR, ekonomi eller liknade.

Om dig

Här trivs du som har en positiv personlighet, vill lära och är tävlingsinriktad. Vi ser det som självklart att du kombinerar ett resultatfokus med omtanke för dina kollegor eftersom vi vill ha en professionell, trevlig och framåtsträvande arbetsmiljö. Du trivs med stor frihet under ansvar och att varje dag driva dig, dina kunder och kandidater framåt.

Vi erbjuder

Tjänsten som Rekryteringskonsult (Talent Agent, Adeccos titel) är en provanställning/ tillsvidareanställning. Adecco tillämpar en bonusmodell som är uppdelad mellan individuell, team och på Sverigenivå. Vi vill att du ska må bra och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, träningstimme och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. Men det viktigaste av allt – ett team med fantastiska kollegor som månar om varandra och ser till att alla mår bra. Du kan bland annat förvänta dig teamdagar, vinprovning, padel, kickoffer och mycket skratt!

Ansökan

Du ansöker via länken nedan senast den 10 oktober. Tjänsten kommer tillsättas efter överenskommelse. Observera att vi inte accepterar ansökningar via epost. I vår kvalitetssäkrade process kan du bli ombedd att genomföra en videointervju samt personlighetstester. Då vi samarbetar med ett globalt rekryteringsteam kan delar av processen ske på engelska.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Andreas Börjesson på 0736-847069 eller via email: andreas.borjesson@adecco.se.

Om Adecco

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 20 kontor spridda över landet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB, Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Adecco Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons