Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryteringskonsult till Oddwork // Göteborg

Rekryteringskonsult till Oddwork // Göteborg

Oddwork · Göteborg · Ansök senast 26 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi ser en framtid där talang går hand i hand med företagskultur - och där personlighet är minst lika viktigt som erfarenhet och kunskap. Vi är Oddwork och vi är här för att revolutionera vår bransch genom att hjälpa företag och organisationer att förnya, förbättra och utveckla sitt arbetsgivarvarumärke. Samtidigt som vi matchar rätt talang med rätt företagskultur. För oss är det en självklarhet att ha ett inkluderande mindset i alla våra rekryteringsprocesser, därför sätter vi alltid kompetens i första hand när vi matchar personlighet med företagsvärderingar. Just nu är vi på jakt efter dig, vår nya Rekryteringskonsult, som vill jobba för ett globalt företag med svenska rötter.

Om rollen
Som Rekryteringskonsult hos oss kommer du att vara en del av två team - vårt eget rekryteringsteam på Oddwork och ett ytterligare hos vår kund. Här kommer du att jobba med en stor variation av olika roller och specialisera dig inom komplexa roller inom mjukvaruutveckling. Dessa kandidater är svåra att finna, men vi är övertygade om att du kommer att lösa utmaningen med din noggrannhet, precision och relationsbyggande kommunikation som väcker nyfikenhet hos potentiella kandidater.

Eftersom vår kund alltid sätter kvalitet över kvantitet, kommer du att förgylla dina dagar med att hitta, engagera och attrahera några av Europas mest unika kompetenser. Dessutom kommer du spendera en del tid på sourcing i tät dialog med rekryterande chefer och med support från kollegorna i rekryterings-och HR teamet. Då vår värld blir mer och mer flexibel kommer din vardag bli likadan. Oavsett om du väljer att boka in möten via Teams, jobba hemifrån, på plats på Oddworks huvudkontor, eller från vår kunds kontor, kommer du att få möjligheten att strukturera och planera dina dagar utifrån vad som passar dig bäst.

Vi söker dig...
...med ett nyfiket sinne och en ständig vilja att lära dig något nytt. Du älskar att hitta nya plattformar, metoder och nya sätt att nå potentiella kandidater. Struktur är din drivkraft och du tycker om att planera din dag självständigt. Även om det finns mål och riktlinjer, tycker du om att prova nya stigar för att hitta den väg som passar dig bäst. Du är ett socialt geni och uppskattar mötet med människor, både offline och online när du skriver InMails till nya talanger. Du brinner för att skapa en positiv kandidatupplevelse och skulle aldrig ge upp på första försöket. Tvärtom, du försöker och försöker igen, för du vet ju att du slutligen kommer att lyckas.


Våra önskemål till dig:

  • Relevant utbildning
  • Några års erfarenhet av rekrytering inom tekniska roller, med fokus på sourcing
  • Din engelska är lika flytande som din svenska
Varför Oddwork?
På Oddwork kommer du att vara en del av två världar. Den snabbväxande och familjära världen hos oss och den stora globala världen ute hos vår kund - där du får friheten att utföra ditt jobb så som det passar dig bäst. På Oddwork strävar vi ständigt efter att leverera kvalité i allt vi gör. Det betyder att vi alltid siktar mot att inspirera till förändring och frigöra potential - i små som stora projekt. Har du en idé? Bring it on. Bort med allt som heter prestige, vi vill att du ska skina som den stjärna du är. Vi samarbetar med företag i alla dess storlekar och levererar alltid på topp för att finna de bästa talangerna på marknaden. Saab, AstraZeneca, Axfood, Blocket, Fredrikssons Bygg, Mullvad, OBOS och Renta är några exempel på de kunder vi har äran att jobba med dagligen.

Välkommen till ett team där hjärta och engagemang formar vår orangea subkultur i den svenska rekrytering-och employer branding atmosfären. Vår Senior Talent Manager och din nya potentiella kollega, Madeleine Linge, går igenom ansökningar varje dag - så skicka in din nu med detsamma!


START
Enligt överenskommelse

PLATSGöteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖNFast lön

KONTAKT Senior Talent Manager Madeleine Linge madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2022-02-24

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Madeleine Linge

0733-977711

Dela jobbannonsen

Anmäl annons