Rekryteringskonsult till Hammer & Hanborg i Malmö

Hammer & Hanborg Sverige AB · Malmö

·

Ansök senast 25 dec. (26 dagar kvar)

Rekryteringskonsult till Hammer & Hanborg i Malmö

Genom att vara experter på att utveckla organisationer och människor vill vi på Hammer & Hanborg bidra till att forma Framtidens professionella liv.

Större delen av dagarna hjälper vi både våra kunder att hitta nya fantastiska medarbetare, och våra kompetenta kandidater att hitta nya organisationer att jobba i. Nu ska vi göra det till oss själva! Eftersom en av våra medarbetare på Malmökontoret kommer att gå vidare till nya spännande utmaningar utanför Hammer & Hanborg söker vi en ny kollega!

Tillsammans med Ida Krüger kommer du att arbeta på vårt Malmökontor. Ni kommer lokalt att vara två medarbetare och samtidigt vara en del av ett större Hammer & Hanborg med kollegor i både Stockholm och Oslo. Läs Idas blogg om tankarna när en kollega slutar och fokus framåt.

"Det roligaste med att jobba på Hammer & Hanborg är alla spännande kunder och variationen på uppdrag och organisationer som vi jobbar med. Dessutom är det kul att få arbeta med frågor som rör framtidens professionella liv.

Sist men inte minst har det varit fantastiskt kul att jobba med Ida som är både rolig och klok. Hon sätter alltid teamet före jaget och är tack vare ödmjukhet och prestigelöshet mycket lätt att jobba med. Du får en talangfull kollega som du dessutom kan ha kul med på jobbet."

Charlotta Rydström snart fd Hammer & Hanborg medarbetare

Vad kommer du att jobba med?
Att jobba som rekryteringskonsult på Hammer & Hanborg innebär att du arbetar med försäljning genom att skapa förtroende och agera konsultativt. Vi har en fin kundbas som ska underhållas och självklart både utvecklas och växa. Till din hjälp kommer du att ha både Marketing Automation- och CRM-system. Marknaden utgör i huvudsak av Skåne och Västra Götaland, men kunder finns i hela Götaland.

Du kommer att arbeta med rekryteringsuppdrag till både fasta tjänster och tidsbegränsade uppdrag, till största delen roller inom marknadsförings- och kommunikationsområdet. En viktig del av jobbet är att bygga och utveckla relationer med både kunder och kandidater.

Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från att utforma kravprofil och skriva annons till att göra urval, intervjua, återkoppla på testresultat och utvärdera referenser. Uppföljning av genomförda uppdrag med både kund och kandidat ingår självklart också. Vi gillar långsiktiga relationer.

Vi ser att hållbar kompetensförsörjning är mer än rekrytering, därför stöttar vi även organisationer med att utveckla kultur, arbetssätt och kompetenser och du kommer att ha utrymme att utvecklas inom ett specialistområde utifrån ditt eget intresse och erfarenhet.

Genom att delta och genomföra event, webinars etc kommer du tillsammans med marknadsavdelningen bygga vidare på Hammer & Hanborgs varumärke i södra Sverige.

Vad behöver du vara bra på och ha med dig?
För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är van att driva projekt från start till mål, ibland självständigt och i andra fall tillsammans med kollegor. Du motiveras av att göra affärer och bygga långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare. Vi tror att du har några års erfarenhet av en säljande roll, gärna i en konsultverksamhet.

Du behöver vara trygg i att kommunicera på både svenska och engelska i möten med kunder och kandidater men även för kravprofiler, jobbannonser och uppdragsbeskrivningar.

Att du gillar att utveckla relationer och människor ser vi som en självklarhet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hammer & Hanborg Sverige AB

Placering

Malmö