Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryteringskonsult till AxÖ Consulting

Rekryteringskonsult till AxÖ Consulting

AxÖ Consulting AB · Karlskoga · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av rekrytering och vill vara en del av AxÖ Consultings team? Hos oss får du en spännande roll där du får bidra med dina kunskaper för att utveckla både dig själv och vår kärnverksamhet. Vi är idag nio medarbetare internt på AxÖ och vi jobbar med alltifrån rekryterings- och konsultlösningar till försäljning och marknad. Tillsammans med våra duktiga konsulter är vi ett trettiotal medarbetare i företaget. Vi är ett tight team som arbetar hårt för att bli bäst på marknaden och vi känner en enorm stolthet över det vi gemensamt presterar. Hos oss är det både roligt och utvecklande att jobba!

"Det bästa med att jobba på AxÖ är att det är prestigelöst. Det viktigaste för oss är att göra bra ifrån oss, som lag. Det innebär att man alltid känner att man kan få hjälp och stöd, att man verkligen VILL göra jobbet tillsammans."

- Patricia Svensson, AxÖ Consulting.

"AxÖ värdesätter allas unika egenskaper och tillgångar, vilket gör att jag får utrymme att utforska hela min potential. Det ökar mitt engagemang och arbetsglädje samt gör att jag känner stor lojalitet mot såväl företaget som mot mina kollegor. Det kittet är det i särklass viktigaste för mig och det som gör att jag stortrivs på AxÖ."

Karin Einefors, AxÖ Consulting.

Om AxÖ Consulting

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi levererar en hög servicegrad till våra kunder och kandidater och är alltid i framkant. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Därför är våra värderingar engagemang, ansvar och uthållighet.

Vi erbjuder

Att jobba på AxÖ Consulting innebär stor variation och frihet att lägga upp ditt arbete så att det passar både dig och kunderna. Vi utgår från våra kontor i Örebro eller Karlskoga men sitter ibland hos våra kunder. Som medarbetare får du de verktyg som behövs för att kunna lyckas i din arbetsroll. Utöver detta erbjuds du bra villkor, en årlig utvecklingspott samt möjligheten att utforma och påverka ditt arbete framåt.

Vi arbetar i en bransch med högre tempo än de flesta och vi låter inget falla mellan stolarna. Det kräver en hög flexibilitet och en ständig förmåga att ställa om mellan arbetsuppgifter. Vi ställer höga krav på oss själva och därför också på vår omgivning och vi kommer att ställa höga krav på dig. I gengäld arbetar vi alltid som ett lag, backar upp varandra när det behövs och låter aldrig någon stå ensam när det blåser. Vi kommer att hjälpa dig att lyckas om du tar med dig rätt attityd och inställning till jobbet.

Arbetsbeskrivning

Som rekryteringskonsult hos oss blir du en viktig del av vårt team där du självständigt driver ditt ansvarsområde och jobbar mot såväl personliga som verksamhetsövergripande mål. Vi arbetar med partnerskap i våra uppdrag och stöttar våra kunder och uppdragsgivare strategiskt längs vägen. Vårt engagemang, ansvar och uthållighet genomsyrar alla våra kontaktytor.

Som rekryteringskonsult får du ett helhetsansvar för dina egna processer, från uppstartsmöte med kund till signering av anställningskontrakt med kandidat och uppföljning. Vi arbetar alltid med genomarbetade kravprofiler eller rollprofiler innan vi tar oss an ett uppdrag och du kommer att arbeta med både search och annonsering beroende på uppdragets karaktär. Även kundvård och nykundsbearbetning är självklara inslag i din arbetsvardag.

Vem söker vi?

Vi ser att du som söker har erfarenhet av rekrytering och gärna en akademisk utbildning. Vidare är du van vid att jobba konsultativt i kontakt med både kunder och kandidater och du trivs med att arbeta i ett högt tempo med mycket eget ansvar. För att lyckas i rollen har du även flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Som person är du empatisk, självgående och driven. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö där du själv i många fall sätter ramarna för ditt arbete. Vi ser också att du är förtroendeingivande samt att du tycker om att knyta nya kontakter. Med fördel har du ett lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare.

Ansökan och information

Placeringsort för tjänsten är Karlskoga eller Örebro.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tobias Björk, på telefonnummer 070-977 51 00. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AxÖ Consulting AB

Placering

Karlskoga

Dela jobbannonsen

Anmäl annons