Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryteringskonsult – IT till Intenso Teknikrekrytering AB, Malmö

Rekryteringskonsult – IT till Intenso Teknikrekrytering AB, Malmö

Intenso Teknikrekrytering AB · Malmö · Ansök senast 31 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rekryteringskonsult - IT
Malmö

Vi fortsätter att växa och behöver rekrytera en engagerad rekryteringskonsult till vårt kontor i Malmö. 

Vi vill erbjuda dig en spännande framtid i ett av branschens mest framgångsrika rekryteringsbolag. Våra kunder består av stora världsledande företag likaväl som lokala mindre aktörer. Det ger oss en intressant bredd i de olika uppdragen som vi arbetar med.

Varför är vi framgångsrika? Vi arbetar i team på ett sätt som utmärker oss i branschen och vår produktportfölj ger kunderna fantastiska möjligheter att anpassa upplägget efter det faktiska behovet.

Vi erbjuder
Hos oss arbetar du i fräscha lokaler i fina stadsdelar. Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar, där effektivisering och digitalisering står i fokus. Hos oss får stor frihet att styra din egen arbetstid.

Vårt ersättningssystem är baserat på både på dina egna prestationer och företagets gemensamma ansträngningar och självklart får du pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter. 

 

”Jag valde Intenso för att få jobba med kollegor med tyngd inom sina respektive kompetensområde. Jag trivs på grund av en positiv och driven attityd inom bolaget, kombinerat med mycket skratt. Jag trivs framför allt av att vara en stöttande karriärcoach till våra kandidater samt ett tekniskt rekryteringsproffs mot våra kunder, och anser att en öppen och ärlig approach i denna roll är det som skapar vår gemensamma utveckling framåt.”

- Anders Johansson, rekryteringskonsult Malmö

Läs vad övriga kollegor har att säga på www.intenso.se/sv/om-oss/vi-ar-intenso

 

Arbetsuppgifter
Nu har vi ett stort behov av dig med fokus på utförandet och söker dig som vill arbeta med att söka upp våra kandidater. Du arbetar i team och samarbetar nära dina kollegor för att lyckas i rekryteringsuppdragen. Vi ger dig möjlighet att växa i rollen och på sikt välja vad du vill fokusera på, vill du ha mest fokus på försäljning, rekrytering eller båda? Du bestämmer! 

Du kommer också:

  • Arbeta mot tydliga mål
  • Utveckla, fördjupa och förädla relationer genom kvalitativt rekryteringsarbete
  • Bidra till företagets utveckling genom ditt engagemang

Din profil

  • Är social, utåtriktad och affärsorienterad
  • Har stort intresse och kunskap om människor, organisationer och ledarskap
  • Är en målinriktad person med struktur och ordning
  • Har förmågan driva många projekt samtidigt
  • Tidigare erfarenhet inom rekrytering och research är meriterande
Känner du igen dig i ovanstående beskrivningar gällande kompetens, erfarenhet och personlighet, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan omgående då urvalet kommer att ske löpande.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Mattias Lyckberg, 0733-336080.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Intensogruppen - Din helhetsleverantör inom rekrytering
Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB. Intenso Teknikrekrytering rekryterar inom Teknik och IT med fokus på specialister och chefer. Med Intensogruppens bredd kan vi erbjuda kunderna en helhet och smarta kundanpassade rekryteringslösningar. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Jönköping. Idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år.

Läs mer om oss på www.intenso.se/sv

Sökord: rekryterare, tech-rekrytering, tech recruiter, HR,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Intenso Teknikrekrytering AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Intenso Teknikrekrytering AB

031-704 51 77

Dela jobbannonsen

Anmäl annons