Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryteringsassistent till Bravura / Sommarjobb / Extrajobb / Student

Rekryteringsassistent till Bravura / Sommarjobb / Extrajobb / Student

Bravura · Sundsvall · Ansök senast 23 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du intresserad av ett meriterande extrajobb och har möjlighet att arbeta heltid under sommaren 2021. Jobbet passar dig som studerar och har ett intresse för rekrytering. Vi söker dig som vill bli en del av Bravuras rekryteringsavdelning och som trivs i en professionell, utmanande och fartfylld miljö.

Om tjänstenBravura är ett rekryterings- och bemanningsföretag som utsetts till Gasellföretag sex gånger och vi fortsätter nu vår expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på vår >> karriärsida!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons