Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekrytering av junior Redovisningsekonom till T-konstruktion

Rekrytering av junior Redovisningsekonom till T-konstruktion

T-konstruktion · Luleå · Ansök senast 18 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli del av en organisation där endast du själv sätter begränsningar för hur långt du ska klättra inom företaget? Trivs du att arbeta i team, är driven och ambitiös samt har mål att komma långt i din karriär. Låter det som att vi beskriver dig? Vänta då inte med att skicka in din ansökan till tjänsten!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för T-konstruktions räkning en junior redovisningsekonom. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos T-konstruktion.

T-konstruktion befinner sig i en kraftig tillväxtfas och utökar sin verksamhet. T-konstruktion har blivit godkänd entreprenad mot en stor internationell aktör och har de kommande åren fördelaktiga möjligheter att växa och låta sin personal ta stora kliv i sin karriär.

Då du kommer in som junior i rollen delges du en mentor för att på bästa sätt utvecklas och ta dig an dina uppgifter självständigt. Intentionen är att din drivkraft att lära dig nya delar i arbetet på sikt tar dig till nya nivåer, med större ansvar - Det är du själv som sätter begräsningarna för din utveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och T-konstruktions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior redovisningsekonom ges du möjligheten att under din första tid på arbetet lära dig de grundläggande funktionerna, skapa dig en bild av flödet och hur T-konstruktion arbetar. Det involverar arbetsuppgifter som att hantera inkommande fakturor, löpande bokföring och stötta övriga ekonomiavdelningen som i dagsläget består av tre personer.

Som redovisningsekonom finns goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit bekväm i din roll ges du möjlighet att ta dig ann mer avancerade arbetsuppgifter. Det skulle till exempel kunna vara projektekonomi och att arbeta närmare de projekt T-konstruktion arbetar med idag och i framtiden.

Vi söker dig som

Är högskoleutbildad ekonom med stort intresse för bygg-, anläggning eller fastighetsbranschen. Vidare har du goda kunskaper inom Excel. B-körkort och obehindrad svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten då T-konstruktion arbetar mot både lokala internationella kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos T-konstruktion.
Vi tror att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Då T-konstruktion samarbetar nära inom arbetslaget ser vi att du är prestigelös och initiativtagande. Vidare har du ett driv och ambitioner att vilja ta nya kliv och utvecklas inom organisationen.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Besök gärna T-konstruktions hemsida om du vill läsa mer om företaget. https://titankonstruktion.se/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

T-konstruktion

Placering

Luleå

Kontaktperson

Jacob Matsson

073-800 50 38

Dela jobbannonsen

Anmäl annons