Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterare

JobBusters · Stockholm · Ansök senast 3 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Rekryterare till vår kund som är trafikmyndighet! I dagsläget består rekryteringsteamet hos vår kund av fyra Rekryterare och under 2023 behöver teamet stärkas genom ytterligare en Rekryterare. I rollen kommer du stötta chefer genom att driva hela processer från start till mål genom ett konsultativt förhållningssätt. Alla tjänster annonseras och många behöver kompletteras med search (framförallt via LinkedIn Recruiter) för att hitta rätt kompetens och person. Vår kunds samhällsuppdrag innebär en stor bredd på rekrytering inom kärnverksamheten; infrastruktur/teknik, IT samhällsplanering, miljö, hållbar utveckling och upphandling. Hos vår kund är rekrytering inget enmansjobb - utifrån ett kompetensbaserat arbetssätt samarbetar du med rekryterande chefer för att hitta den kompetens de behöver. Det innebär ett smartare och mer proaktivt arbetssätt med tydligare kandidatfokus som säkrar rekryteringen för att klara vår kunds viktiga samhällsuppdrag.

Kvalifikationer
  • Du är en driven och skicklig rekryterare och har en god förståelse för talangmarknaden och erfarenhet av search och urvalsprocesser, gärna från rekryteringsbranschen
  • Du har erfarenhet av att arbeta enligt en strukturerad och/eller kompetensbaserad rekryteringsprocess
  • Du behöver vara certifierad testanvändare av kapacitetsformulär/personlighetsformulär (Matrigma och MAP)
  • Du kommunicerar flytande på svenska (skriftligt och muntligt)
Personliga egenskaper

Som person är du relationsskapande och har lätt för att skapa förtroende och upprätthålla goda relationer. Du har ett driv i att skapa resultat och kundfokus kommer naturligt för dig i samarbetet med dina rekryterande chefer. Om du letar efter möjligheten att få full utväxling av din rekryterarexpertis i en verksamhet som berör alla i Stockholm och där du är med och bidrar till en hållbar utveckling av hela regionen - då kan det här vara nästa uppdrag för dig!

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

40h/vecka. Vår kund önskar start 2023-01-30 och uppdraget förväntas löpa till 2024-01-30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2023-01-09. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval.

Sökord: Rekryterare, Rekrytering, Stockholm

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JobBusters

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons