Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterare

D.E & P Consulting AB · Göteborg · Ansök senast 12 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi växer och vill nu gärna stärka vårt team med en driven och engagerad rekryterare.

Hos oss kommer du helt självständigt driva dina egna rekryteringsprocesser, bygga relationer med våra kunder , samt skapa starka band med kandidater och kunder, som du guidar och stöttar genom hela rekryteringsprocessen.

Du kommer att arbeta mot våra befintliga kunder, och vara ansvarig för att arbeta fram optimala lösningar, att tidsplaner hålls, och att du levererar enligt vad som är överenskommet.

Det spelar ingen roll om du är tidigt i din karriär, eller har kommit en bit. Vi kommer att forma rollen tillsammans efter din erfarenhet. Det viktigaste är din inställning, ambition, attityd och driv för att göra skillnad.

Du kanske har arbetat något år i rekryterings/bemanningsbranschen t.ex. med rekrytering eller search, eller så är du tidigare i din karriär och har erfarenhet som rekryteringsassistent eller konsultchefsassistent.

Även om du kommer arbeta med befintliga kunder, ser vi det som en förutsättning att du har ett säljdriv, kan uppfatta säljsignaler och drivs av att förvandla leads och potentiella behov till affärer.

Vi är redo att investera tid och vårt engagemang i en talang, Har du drivet och engagemanget, har vi kunskapen och viljan att göra dig till en stjärna!

Vi erbjuder en spännande roll, stora utvecklingsmöjligheter, och attraktiva förmåner.

Ansök genom att skicka ditt cv till rekrytering@dep.nu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

D.E & P Consulting AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

D.E & P Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons