Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterare

Senior Material Europe AB · Eskilstuna · Ansök senast 31 okt. (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Senior Material (Europe) är en ledande leverantör av separatorer för tillverkning av litiumbatterier. Företaget har sitt huvudkontor i techhubben Shenzhen i Kina och förser batteritillverkare över hela världen med patenterade separatorlösningar.

Som svar på den snabba elektrifieringen av mobilitet, som sker runt om i Europa, har Senior Material etablerat sitt europeiska dotterbolag Senior Material (Europe) AB här i Eskilstuna.

Etableringen i Eskilstuna blir den första investeringen och produktionsanläggningen utanför Kina och kommer även att bli vårt europeiska huvudkontor.

Vi är oerhört stolta över att bygga den första fabriken av litiumjonbatteriavskiljare i Sverige. Produktionsanlänggning i Svista Industriområdet kommer att utrustas med högautomatiserade produktionslinjer av både våtprocessbasfilm och beläggning för att vara i full drift år 2025.

Här erbjuder vi en internationell och dynamisk arbetsmiljö med goda möjligheter till karriärutveckling.

Vad söker vi?

Har du intresse för employer-branding och tycker att rekrytering är det roligaste du kan jobba med? Perfekt!

Vi behöver stärkta upp vårt team och söker därför en ny stjärna inom rekrytering. Du blir en viktig del av verksamheten, då du som rekryterare är den första kontakten med blivande kollegor.

Arbetsuppgifter:

Som Rekryterare hos oss arbetar du nära verksamheten för att säkerhetsställa en kvalitativ, tidseffektiv och professionell rekryteringsproceess, från start till mål.

Du kommer att genomföra hela processen från kravprofil till anställning. Tillsammans med övrig HR-teamet säkerhetsställer du att rätt medarbetare rekryteras, med rätt kompetens, i rätt tid.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Framtagning av kravprofil och annons

• Urval, kandidatpresentationer, intervjuer, återkoppling till kandidater

• Koordinering av slutintervju med rekryterande chefer

• Kontinulerlgt var amed och utveckla och förbättre rekryteringsförfrandet i sin helhet

Vi söker dig som:

Det här är en roll för dig som är social, driven och van vid att agera snabbt i en flexibel verksamhet. Vi tror att du har arbetat med personal/rekrytering tidigare och att du trivs i en roll där du ständigt har kontakt med nya människor.

Du är prestigelös, ödmjuk och en ”peoples person” som är duktig på att bygga relationer där du också har lätt för att inge förtroende samt besitter en god lyssarförmåga. Vi tror också att du tycker struktur är viktigt samtidigt som du tycker om att ta eget ansvar för att driva processer i rätt riktning.

Utöver det har du ..

• Har en utbildning på högskolenivå inom HR/Service Managemnet/Personalvetare med en grundläggande kundskap i arbetsrätt och gärna erfarnehet av att arbeta med HR. Har du därtill erfarenhet från rekryterings- eller konsultbranschen är det meriterande.

• Har en god systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet

• Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Visst låter det spännande? Ta chansen och sök redan idag!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan komma att stängas ner innan sista ansökningsdagen om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Senior Material Europe AB

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Senior Material (Europe) AB