Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterare

Energihem i Sverige AB · Umeå · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med i ett företag som expanderar och varje månad slår nya försäljningsrekord? Är du en erfaren och duktig Rekryterare som trivs i en bred roll där du får stort ansvar och möjlighet att rekrytera flera olika profiler till vårt snabbväxande bolag? Vill du jobba med grymma kollegor? Då har vi drömjobbet för dig. Sök tjänsten redan idag!

Energihem växer och vi kommer att rekrytera offensivt för att nå våra tillväxtmål. Vi siktar på att ha 100 säljare inom 2 år. Det innebär att vi samtidigt behöver personal till montage, arbetsledning, kundtjänst och ekonomi. Din roll kommer huvudsakligen innebära att tillsammans med Rekryteringsteamet rekrytera in nya Säljare till vår direktförsäljningsorganisation och tillsammans med försäljningscheferna onboarda nya säljare på bästa sätt. Vi har goda standardiserade rutiner för detta, som du självklart får vara med och utveckla.

I rollen som Rekryterare på Energihem ansvarar du för hela rekryteringsprocesser ifrån annonsskrivning och telefonintervju till avtalsskrivning och referenstagning. Du kommer att jobba i nära samarbete med Rekryteringsteamet och använda deras hjälp när du behöver administrativt stöd i dina processer. Vi vill att alla nyanställda får en bra start och de bästa förutsättningarna att lyckas hos oss, därför vill vi att du är med och onboardar den personal som du rekryterar.

Eftersom vi rekryterar personal i hela Sverige förekommer det en hel del resor i tjänsten, men du kommer främst att rekrytera säljare till Norrland. Vi omsatte 88 miljoner 2018 och 148 miljoner 2019. Vi omsätter nu över 40 miljoner per månad så tillväxten är extrem. Vi är över 130 personer på lönelistan och siktar på att vara över 300 personer 2023. Du kommer att vara en viktig kugge för att vi ska lyckas att nå våra tillväxtmål.

Vi söker dig med stort engagemang och driv när det kommer till rekrytering. För dig är det en självklarhet att hitta rätt person på rätt plats, det gör du genom annonsering eller search, självklart har du ett brett kontaktnät när det kommer till säljare och den typen av profiler.

Du är en vinnare och gör alltid ditt bästa för att lyckas tillsammans med teamet! Du är duktig på administration och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du beskrivs som en "doer", du får saker att hända. Att du har ordning och reda både på skrivbordet och i det du gör värdesätter vi högt.

Vi ser positivt på förbättringar. Vi gillar inte orden "så här har vi alltid gjort". Kan något förbättras så ska det förbättras. För att trivas hos oss ska du ha en positiv inställning och gilla att jobba i förändring, ingen dag är den andra lik. Vi tror att du är utbildad personalvetare eller liknande och har arbetat med att rekrytera säljare på ett direktförsäljningsföretag eller på ett bemanningsföretag. Du har lätt för att tala med människor och inger stort förtroende.

Vill du vara en del av en spännande framgångsresa och växa med oss? Bra! Sök tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan till ett laddat Rekryteringsteam!

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag som just nu gör en spännande tillväxtresa. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är hett efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom eller administratör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?

Välkommen till Energihem du också!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Energihem i Sverige AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Energihem i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons