Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterare till bemanningsenheten

Lerums kommun · Lerum · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Bemanningsenheten är en stödverksamhet som bemannar vid frånvaro utifrån de beställningar som inkommer från Sektor Stöd och omsorg. Vi är en central väg in till Lerums kommun för personer som vill arbeta som vikarie inom nedanstående verksamheter. Till verksamheterna erbjuder vi spetskompetens inom bemanning och i rekryteringsprocessen. Vi är ett team som arbetar tillsammans för att ha en god service i mötet med vikarier och verksamheter. På bemanningsenheten arbeta idag 4 bemanningsplanerare och en enhetschef Verksamheterna som vi samverkar med är: LSS och äldreomsorg

Arbetsuppgifter
Som rekryterare ansvarar du för det administrativa arbetet kring personal knuten till bemanningsenheten. Det innebär att vara delaktig i uppföljning av vikarier, nyrekryteringar, anställningsavtal, hålla i delar av introduktionsutbildning och samordna placeringar av nya vikarier ut i verksamheterna. Du kommer att ha kontakt med chefer, vikarier och andra medarbetare i verksamheterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning beteendevetenskap alternativt annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig, i kombination med erfarenhet av arbete med rekrytering. Du har erfarenhet och goda kunskaper i administrativt arbete samt datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i rekryteringsverktyget Visma Recruit och löneadministration systemet Heroma men inget krav. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du har god förmåga för att planera och samordna, både självständigt likväl som i utvecklingsprocesser tillsammans med andra professioner. Som person ser vi att du är serviceinriktad och har förmågan att engagera och inspirera andra. Stor vikt läggs vid tidigare erfarenhet och personlig lämplighet för tjänsten. Anställningen är tidsbegränsad. Tillträde omgående och anställningen sträcker sig i dagsläget t o m maj 2021. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lerums kommun

Placering

Lerum

Kontaktperson

Susanne Riegler

0302-52 22 34

Dela jobbannonsen

Anmäl annons