Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterare till APM Terminals

Wise Professionals · Göteborg · Ansök senast 12 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt och beräknat fram till årsskiftet. För rätt person kan det bli aktuellt med en tillsvidareanställning.

Ditt uppdrag

Du kommer att ansvara och driva rekryteringar självständigt och även stötta chefer i deras rekryteringar. I din roll så kommer du att arbeta inom flera av APM Terminals tjänsteområden vilket innebär en bredd inom både white- och blue collar. I rollen kommer du att arbeta med hela rekryteringsprocessen från annonsering och kravprofil, search, intervjuer, hålla i teståterkopplingar till avslut och chefsstöd. Rekryteringssystemet som används är Workday så om du har erfarenhet av detta sen tidigare så är det ett extra plus. Du kommer att arbeta självständigt och ingår i ett team. Du kan framöver även ha möjlighet att arbeta med Employer Branding när du är med och vidareutvecklar rollen.

Din bakgrund

Vi söker dig som brinner för att arbeta med rekrytering och vill nu fortsätta din resa på ett företag som har högt i tak! Du ska trivas i en miljö som är under konstant förändring och där det är många snabba beslut samt högt arbetstempo som gäller! Vi ser att du har tidigare erfarenhet från att arbeta med rekrytering från ax till limpa, samt även har supporterat chefer i deras rekrytering. Meriterande är om du har arbetat med både white- och blue collar sedan tidigare. Vi ser gärna att du uppskattar att hålla igång och arbeta med flertal varierande processer samtidigt, är nyfiken som och arbetar när den affärsverksamhet som du stöttar. Du är självständig i ditt arbete och är en fena på att prioritera dina uppgifter. Som person är du lyhörd, relationsskapande person med en positiv inställning! Vi ser även att du har en god kommunikationsförmåga i skrift obehindrat på svenska såväl som engelska. Du är social och hjälpsam mot dina kollegor och kandidater, även prestigelös och självgående vid utförande av dina arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Systemet du kommer arbeta i är workday och därav är tidigare erfarenheter av detta system meriterande. Viktigaste av allt är din inställning, en brinnande energi och finner lösningar för att finna de bästa kandidaterna till de tjänster som du rekryterar!

Om APM Terminals

APM Terminals driver en av världens mest heltäckande hamnnätverk. Det är en unik position för att hjälpa både rederier och logistikföretag. Genom den globala utrullningen av digitala realtidsverktyg som Track and Trace och Container Status Notification, API:er och Terminal Alerts stöttas kunderna med öka effektiviteten, flexibiliteten och pålitligheten i leveranskedjan. Teamet består av mer än 22 000 branschfolk som är fokuserade på att leverera den operativa excellens och de lösningar som mer än de 10 000 kunder behöver för att uppnå sin potential. Detta gjorde att under 2021 genomfördes 12,8 miljoner containerflyttningar! Du kan läsa mer om APM Terminals här

När du blir en av oss Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer? Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Men har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med processen på detta uppdrag är Rebecca Jonsson, du når mig på Rebecca.Jonsson@wise.se och din framtida konsultchef Anette Hartlin som du når på Anette.Hartlin@wise.se. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wise Professionals

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Wise Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons