Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterare sökes till Vattenfall i Solna

Rekryterare sökes till Vattenfall i Solna

Vattenfall · Solna · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rekryterare till Vattenfall i Solna

Brinner du för rekrytering? Är du initiativtagande och gillar att jobba administrativt? Är du intresserad av att arbeta för en stor organisation med goda utvecklingsmöjligheter? Då är det dig vi letar efter! Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vattenfall etablerar nu ett internt rekryteringsteam inom HR services. Deras mål är att skifta fokus till att arbeta mer långsiktigt med kompetensförsörjning. Rekryteringsteamet har som ny målbild att arbeta rådgivande inom kompetensförsörjning, samt en ambition att arbeta som en pålitlig partner till verksamheten inom rekrytering med fokus på kvalitet och proaktivitet. Vattenfall tar ägandeskap och ansvar för våra uppdrag och arbetar med stort affärsfokus under hela processen.

På Vattenfall jobbar man för att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Oavsett vilken position de har bidrar dem alla till varje steg för att nå detta mål.

Uppgifter och ansvar

Som rekryterare på Vattenfall bidrar du till möjligheterna att skapa ett fossilfritt liv genom att förse vår verksamhet med rätt kompetens. En rekryterare på Vattenfall är en professionell partner och en pålitlig rådgivare till verksamheten i alla frågor som rör kompetensförsörjning. Ditt huvudsakliga ansvar omfattar följande delar:
  • Operativt ansvara för hela rekryteringsprocessen från uppstart till val av slutkandidat. Du ansvarar för att planera hela processen och genomför samtliga steg i samarbete med berörda intressenter.
  • Föra en proaktiv nära dialog med verksamhetens representanter för att identifiera framtida kompetensbehov.
  • Uppföljning av arbetet för att se till att våra interna kunder får rätt kvalitet och säkerställer en excellent kandidatupplevelse under processens gång.
  • Representera Vattenfall gentemot både interna och externa kandidater och arbeta aktivt med att kommunicera och stärka Vattenfalls arbetsgivarvarumärke .
Du kan även ansvara för olika rekryteringsprojekt såsom större rekryteringsuppdrag, rekrytering till omorganisationer och program.

Om dig

Vi söker dig som har:
  • En universitetsexamen från personal-/HR området eller annan motsvarande utbildning.
  • 2 års erfarenhet av rekrytering
  • Dokumenterad hög kapacitet kopplat till rekrytering och kundnöjdhet
  • Ett arbetssätt som karaktäriseras av Vattenfalls principer öppen, aktiv, positiv och säkerhet
  • Van att arbeta flexibelt och har en vilja att jobba inom olika affärsområden
Vi söker dig som är inspirerad att vara med på vår förändringsresa. Du vill bidra med din kraft att skifta fokus till ett långsiktigt arbete med kompetensförsörjning inom Vattenfall. Du har ett genuint intresse av att lära känna verksamheten och analysera kompetensbehov. Du får energi av att jobba service-orienterat och operativt för att säkra det omedelbara kompetensbehovet och har även förmåga att lyfta blicken för att säkra långsiktig framtida kompetens till Vattenfall.

Du tar ett tydligt ägandeskap för ditt ansvarsområde och driver självständigt ditt arbete framåt. Du arbetar aktivt med att hålla samtliga dina intressenter informerade och nöjda. Du arbetar med en tydlig struktur och sätter upp egna delmål som du aktivt arbetar för att uppnå. Du har kapacitet att hantera en större rekryteringsvolym samtidigt som du är noggrann att Vattenfall uppfyller alla regler och legala krav kopplade till rekrytering. Med ett gott omdöme och nya perspektiv levererar du ett tydligt mervärde till verksamheten.

Övrigt

Placeringsort: Solna

Typ av anställning: konsultuppdrag som förlängs eller där anställningen tas över av kund efter konsultuppdrag slutförts.

Uppdragslängd: 2023-03-01- 2024-02-01

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Efnan Said via e-post: Efnan.said@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om Vattenfall

Vattenfall är Sveriges ledande företag inom underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster för energi- och elanläggningar. Våra kunder finns inom elnät, energi, industri, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad. Bolaget har till föremål för sin verksamhet att direkt eller via hel- eller delägda bolag, bedriva leverans av shared service-tjänster inom Vattenfall Norden. Tjänsterna, vilka omfattar IT Application, Facility Management & Services, Real Estate Asset Management, HR-Services, Com Services, Purchasing samt Accounting, skall vara kostnadseffektiva samt värdeskapande och baseras på affärsenheternas behov.

Besök gärna Vattenfalls konton på Linkedin, Facebook och Instagram eller gå till https://www.vattenfalleldistribution.se/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vattenfall

Placering

Solna

Kontaktperson

Adrian Runsten

0726014846

Dela jobbannonsen

Anmäl annons