Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterare sökes till Cyclife Sweden AB

Rekryterare sökes till Cyclife Sweden AB

2Complete · Nyköping · Ansök senast 11 sep. (29 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven, strukturerad och kunnig rekryterare som vill växa i en spännande roll? Motiveras du av att driva rekryteringsprocesser, säkra kandidatinflöde samt utvecklas inom HR-området? Då har vi möjligheten för dig här.

Cyclife är i behov av en Rekryterare som även kan sköta HR-administratörsuppgifter i viss mån och som har förmågan att driva rekryteringsprocesser främst inom produktion, hantera administration kring anställning samt utveckla nya möjligheter till kandidatinflöde. I rollen kommer du att hantera hela rekryteringsprocessen från kravprofil med ansvarig chef till anställning av personen och uppföljning av introduktion. Du kommer att arbeta tillsammans med deras HR-avdelning och rapportera till HR-chef.

Detta är en rekrytering med anställning direkt av vår kund på ett uppdrag på 12 månader. Start enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rekrytering, gärna inom en industri. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom personal- eller beteendevetenskap men inget krav. Vi ser gärna att du har en hög administrativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt. Du talar och skriver svenska flytande och B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, strukturerad och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du motiveras av utmaningar och kommer gärna med idéer för förbättring av rutiner och processer. Det är naturligt för dig att säkerställa och bidra till en god kandidatupplevelse. Du är social och har en positiv inställning och stort engagemang och driv när det kommer till rekrytering är en beskrivning du känner igen dig i. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete

Placering

Nyköping

Dela jobbannonsen