Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterare / rekryteringskonsult till Bravura

Bravura · Linköping · Ansök senast 29 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bravura söker dig som vill vara med och driva utvecklingen av vår region i Östergötland. Vi söker en rekryterare som vill vara med och bygga vår verksamhet vidare i regionen och som har ett intresse för att utvecklas in i en ledarroll på sikt. Självklart trivs du även med att arbeta affärsnära med rekrytering. Du som gillar utmaningar och har en ambition att bli riktigt bra på det du gör, kan vara den vi söker!

Om tjänstenBravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad.

Vi verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där vår främsta konkurrensfördel är att vi fullt ut drivs av högt engagemang och smarta arbetssätt. Nyckeln är att vara en pålitlig partner som förenklar och förbättrar rekryteringsprocessen och varje enskilt uppdrag innebär ett tillfälle att leverera det vi lovar. Den här inställningen genomsyrar allt vi gör och står för och våra nöjda kunder och kandidater är kvittot på att vi lyckas.

Bravura är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på vår >> karriärsida!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons