Jobbsafari är en del avschibsted logo

REKRYTERARE - FSK Finnveden Säljkraft - VÄRNAMO

Finnveden Säljkraft · Värnamo

·

Ansök senast 30 maj (14 dagar kvar)

Vi står inför en spännande framtid på FSK, en framtid där vi siktar på att expandera vår verksamhet till nya regioner samt attrahera många nya samarbetspartners. För att klara av de utmaningar som det innebär så behöver vi rekrytera Dig som har ett genuint intresse för att bygga relationer och vill växa tillsammans med oss. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som vill anta dig nya utmaningar hos ett företag på frammarsch.

Som fsk rekryterare

I rollen som rekryterare med oss kan du förvänta dig att arbeta brett och med många varierande uppgifter. Primärt så ansvarar du för rekryteringsprocesser och för att rätt person matchas mot de inkommande uppdrag som vi får på beställning av kunder. Då vi arbetar tätt tillsammans med våra uppdragsgivare innebär det att du kommer ha en nära dialog med kund för att se över behoven.

Du kan förvänta dig att ingen dag är den andra lik. Processer och intervjuer kommer varvas med kundbesök, och sedvanliga administrativa uppgifter. Som du säkert förstår så kan det tidvis innebära ett högt tempo, vilket sätter krav på att du är bra på att organisera dig och planera din tid. Vi är måna om att se dig utvecklas inom din roll och växa tillsammans med oss på FSK och erbjuder dig stora möjligheter att sätta din prägel på arbetet.

VI SÖKER DIG SOM...

...precis som vi, vågar du göra saker på ditt sätt. Du har tröttnat på folk som spottar ut idéer, men aldrig kommer till skott. Går det inte exakt som tänkt, tja, då omfamnar du misslyckandet och tänker "nästa". För du tror på genomförande och att nästan allt är möjligt med lite skjuts av bra samarbete och ihärdigt engagemang. Du trivs med, men framförallt drivs av, just förändring och att klara dig själv. För låt oss vara ärliga: du älskar verkligen tanken på att få vara en viktig del i vår tillväxtresa framåt.

Våra önskemål till dig

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som rekryterare. Uppskattat om du har ett brett nätverk som du når ut till via olika kanaler.
  • Vi värdesätter din personlighet och din vilja att utvecklas i rollen.
  • Att du drivs av att bidra till och utveckla affären/kunden.
  • Du har körkort och tillgång till bil.
  • Kunskap om Workbuster, Teamtailor eller liknande rekryteringsverktyg.
  • Goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska.
  • Att du går igång på och känner igen dig i våra värdeord GLÄDJE, ENERGI & LÖNSAMHET!
VARFÖR FSK?

Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Värnamo
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Jajamensan

Kontakt
Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. www.finnvedensaljkraft.se Vi ses!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Finnveden Säljkraft

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Kajsa Ohlsson

0340-20 15 73