Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterande Kundansvarig sökes till StudentConsulting i Växjö!

Rekryterande Kundansvarig sökes till StudentConsulting i Växjö!

StudentConsulting · Växjö · Ansök senast 23 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du resultat- och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt ditt rekryteringsuppdrag? Engagerad, ansvarstagande och ett brinnande intresse för rekrytering och bemanning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbmatchning med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

Vi ska nu förstärka vårt team i Växjö och söker en person som kommer arbeta i rollen som rekryterande kundansvarig.

Din roll är bred och innebär ansvar för rekrytering och bemanning till dina kunder. Du är konsultchef över heltid- och deltidskonsulter. I uppdraget arbetar du tillsammans med dina kollegor som består av rekryteringsassistenter, jobbmatchare och enhetens affärschef. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda under kontorstid, mån-fre kl 8-17.

I rollen som Rekryterande Kundansvarig arbetar du bland annat med;
  • Rekryteringsprocessens alla delar, såsom annonsering, urval, intervjuer, testning, referenstagning o Kandidatinflödesaktiviteter och search
  • Schemaläggning och utbokning
  • Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten o Merförsäljning
  • Dagliga konsultkontakter, vilket innebär uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal mm o Administrativa uppgifter rörande både kandidater, konsulter och kunder
För rätt person finns även möjlighet att ingå i vårt jobbmatchningsteam. Här blir din uppgift är att matcha arbetssökande som är inskriven på arbetsförmedlingen, ut i arbete eller utbildning.

Du har följande ansvarsområden;

o Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag o Personalansvar för dina konsulter

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har en akademisk examen i personal, ekonomi eller liknande. Meriterande är tidigare erfarenhet inom personalarbete, rekrytering eller annan relevant arbetslivserfarenhet.

Som person är du resultatorienterad, självgående och handlingskraftig. Vidare är du lyhörd, har lätt för att skapa förtroende, är professionell i ditt bemötande med kandidater, konsulter och kunder. Då arbetet som Rekryterande Kundansvarig består till stor del av kommunikation är ett krav att du som söker har mycket god förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska.

Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer eller människor du möter. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och kan planera ditt arbete och din arbetsdag efter rätt prioriteringar. Vi söker dig som är affärsmässig, gillar försäljning och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer.

Det är ett krav att du som söker har B-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag i främst Växjö-området samt stundtals till uppdrag på orter lite längre bort i Kronoberg, Kalmar och Blekinge län.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se. Vi vill också att du gör de tre tester som finns tillgängliga på din profil i samband med att du skickar in din ansökan.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Jörnling på: Sanna.Jornling@studentconsulting.com

Sökord: Personalansvarig, Bemanningsansvarig, Rekryteringskonsult, Rekryterare, Konsultchef

Sökord: Personalansvarig, Bemanningsansvarig, Rekryteringskonsult, Rekryterare, Konsultchef

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons