Jobbsafari är en del avschibsted logo

Rekryterande konsultchef till Bravura

Bravura · Växjö · Ansök senast 29 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bravura söker dig som är intresserad av att arbeta affärsnära och resultatorienterat som rekryterande konsultchef. Du som gillar utmaningar och har en ambition att bli riktigt bra på det du gör kan vara vår nästa stjärna.

Om företagetBravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad.
Vi verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där vår främsta konkurrensfördel är att vi fullt ut drivs av högt engagemang och smarta arbetssätt. Nyckeln är att vara en pålitlig partner som förenklar och förbättrar rekryteringsprocessen och varje enskilt uppdrag innebär ett tillfälle att leverera det vi lovar. Den här inställningen genomsyrar allt vi gör och står för och våra nöjda kunder och kandidater är kvittot på att vi lyckas.
Bravura är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på vår karriärsida!

ArbetsuppgifterSom rekryterande konsultchef ansvarar du för ett antal konsulter som arbetar hos Bravuras kunder inom tjänstemannaområdet. Du har eget ansvar för de konsulter som arbetar i din region, vilket innefattar möte hos kund för uppföljning och kontakt med konsulter. Du har arbetsgivaransvaret över dina konsulter och ägnar därför mycket tid åt både kund- och konsultvård. Då du kommer vara ute och träffa kunder arbetar du även med merförsäljning i nära samarbete med Bravuras Account Managers.
Du kommer även att driva egna rekryteringsprocesser, från kravspecifikation ute hos kund till anställning hos oss eller direkt hos kundföretaget.
Du får en grundutbildning som behandlar bland annat arbetsrätt, rekrytering och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och kontorets utveckling. Vi arbetar med kompetensbaserat urval för en mer fördomsfri rekrytering.

Bravura Växjö är en nyetablering i Region Mellersta där kontoren i Jönköping, Linköping och Kalmar ingår, med Jönköping som centra. Då kontoret i Växjö är i uppstart ges du nu möjlighet att vara med på resan att etablera Bravura på den lokala marknaden. Här ges du chansen till att utgöra en viktig roll i vår gemensamma tillväxtresa. Kontoret är modernt, beläget i Arenastaden vilket är ett centralt område i Växjö med rörelse och puls!

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Akademisk examen
  • Ungefär ett års branscherfarenhet
  • Intresse för arbetsrättsliga frågor
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.
I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!
Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Växjö
Lön: Fast plus provision enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons