Reklamationshandläggare Logistik

Trafikverket · Nässjö

·

Ansök senast 20 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter
Vår logistikverksamhet har en omsättning på cirka 2 miljarder kronor. Vi är cirka 65 anställda och finns i Nässjö, Sannahed, och Kumla. Vårt uppdrag är att säkra försörjningen av järnvägskomponenter. Vi levererar till planerade anläggningsprojekt och pågående underhållsarbete inom järnvägen. Vi anskaffar material från cirka 200 leverantörer. Våra kunder är Trafikverket samt entreprenörer som är verksamma i branschen.

Denna tjänst finns på enheten order/leverans där vi ansvarar för orderkoordinering, leveranssamordning och reklamationshantering. I rollen som reklamationshandläggare samlar du information, bedömer och driver aktivt inkomna reklamationer. Detta gör du i samråd med andra kollegor på Trafikverket samt med många externa kontakter i våra olika projekt. Arbetet berör både direkt avhjälpande och proaktivt arbete så att fel kan avhjälpas och i förlängningen undvikas.

Tjänsten är placerad på vårt kontor Nässjö.

Kvalifikationer
Vem är du?

För att lyckas i rollen har du en har god analytisk förmåga och har lätt för att se sammanhang. Du är en initiativtagare som självständigt och med hjälp av ditt strukturerade arbetssätt ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför Trafikverket varför det är viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och i din kommunikation är tydlig och anpassar dig till omgivningens behov och förutsättningar.

Vi söker dig som
  • har eftergymnasial utbildning inom logistik, teknik eller ekonomi alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig i närtid aktuell arbetslivserfarenhet av reklamationshantering alternativt andra relevanta administrativa arbetsuppgifter inom logistikverksamhet eller från industrin.
  • är van användare av affärssystem och excel
  • har körkort för personbil
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har kunskaper i engelska i tal och skrift
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Intervjuer är planerade att genomföras via skype den 10/11 och 12/11.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Inköp och logistik har du möjlighet att påverka effektiviteten, innovationen och produktiviteten i Sveriges transportsystem. Du är en del av den största beställaren i branschen, med en årlig uppdragsvolym på närmare 60 miljarder kronor. Tillsammans med dina kollegor driver du värdeskapande förändringar och bidrar till nya smarta lösningar för såväl medborgare som företag.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-10-20

Upplysningar

Rekryterande chef Mikael Ådén
0101234257

SEKO Charlotte Olsson
0101231103

ST Ami Åreng
0101258002

SACO Richard Ericsäter
0101232444

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Trafikverket

Placering

Nässjö

Kontaktperson

Mikael Ådén

0101234257