Regionsanvarig säljare - Västra Sverige

Vaillant Sverige AB · Göteborg

·

Ansök senast 24 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vaillant Sverige söker Driven Regionsanvarig säljare - Västra Sverige

Vaillant utvecklar och förstärker sin position på den svenska marknaden! Vi befinner oss nu i en intressant tillväxtfas, och söker dig som vill vara med på en intressant resa och utveckla försäljningen av ett komplett program av värmepumpar mot VVS-installatörer och grossister.

Avdelningen och tjänsten

Idag består avdelningen av 4st regionansvariga tekniska säljare i landet, 3st på teknisk support samt 3st kundsupport/administration i Malmö.

Arbetet innebär resande inom västra Sverige inom länen Västra Götaland, Bohuslän, Dalsland, Halland. Tjänsten innebär kundbearbetning av VVS-installatörer, grossister, konsult, entreprenadledet, fastighetsägare, Brf.

Arbetsuppgifterna består av försäljning/affärsutveckling av Vaillant produktportfölj, kalkylering, projektering, utbildning och support av värmepumpslösningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B försäljning, arbetslivserfarenhet inom affärsutveckling, försäljning och/eller installation av bergvärme och/eller luft-vatten eller närliggande produktområden. Teknisk utbildning, gärna inom värmesystem som bakgrund är ett önskemål.

Du är en utåtriktad person med högt driv och servicekänsla, målinriktad, strukturerad, kreativ och nyskapande, erfarenhet av arbete både enskilt och i grupp. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift, behärskar Microsoft Office och van att arbeta i CRM system. Vi erbjuder möjlighet att utvecklas inom ett intressant & växande företag.

Välkommen till ett företag med mycket energi och positiv lagkänsla!

Placeringsort är västra Sverige - inom länen.

Ansökan

Om du är redo för en intressant utmaning, skicka in din ansökan + CV omgående till Thony Sundberg via email thony.sundberg@vaillant.com - märk din ansökan med "Regionansvarig säljare - Västra Sverige". Urval sker löpandes!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vaillant Sverige AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Thony Sundberg

thony.sundberg@vaillant.com