Jobbsafari är en del avschibsted logo

Regionsäljare Norr, segment industri

Bevego Byggplåt & Ventilation AB · Umeå · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en ny Regionsäljare till norra Sverige, inom segment industri, som vill vara med på vår tillväxtresa - brinner du för försäljning och har tidigare erfarenhet från tillverkande industri? Är du en person som har lätt för att bygga relationer och trivs när det är mycket på gång? Då har vi rollen för dig!

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på cirka 40 platser i landet från Luleå i norr till Malmö i Söder och är totalt cirka 440 anställda. Om du vill veta mer om oss är du välkommen att besöka vår hemsida (www.bevego.se).

Till region i Norr söker vi nu en säljare som ska fokusera på våra kunder inom industri.

Arbetsuppgifter
  • Självständigt planera eget försäljningsarbete och arbeta aktivt med egen kundportfölj
  • Driva och utveckla kundaktiviteter
  • Utveckla relationer med befintliga kunder
  • Aktivt söka nya kunder, skriva offerter och avtal
  • Samverka med innesäljare och andra kollegor inom företaget

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Gissningsvis har du även utbildning inom försäljningsteknik, där du också har praktisk erfarenhet, främst B2B. Du har även arbetat i CRM-system eller motsvarande, och använder det som ett naturligt verktyg i ditt arbete.

Du har tidigare erfarenhet som utesäljare eller KAM, gärna från vår bransch. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning mot tillverkande industri och stålbranschen. Du har en förmåga att sätta dig in i kundernas situation och trivs i mötet med andra människor. Du är serviceminded och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem.

Du är en person som vill engagera dig i företagets framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen "motor" och gillar när det är mycket på gång. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga egenskaper för tjänsten. Din kundportfölj är utgångspunkten för dina aktiviteter där du utvecklar såväl nya som befintliga affärsrelationer.

Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska.

Arbetsområdet är region norr med utgångspunkt från någon av våra filialer inom regionen. Du tillbringar 4 dagar i veckan ute på fältet och är direkt underställd säljledare industri.

Körkort är ett krav för tjänsten. Ansök snarast, urvalet sker löpande.

Upplysningar lämnas av säljledare industri, Anders Vervaart, på telefon: 0767-89 56 77

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bevego Byggplåt & Ventilation AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Anders Vervaart

0767-89 56 77

Dela jobbannonsen

Anmäl annons