Jobbsafari är en del avschibsted logo

Regionchef

Parkman i Sverige AB · Göteborg · Ansök senast 18 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Regionchef

Göteborg

Om rollen

I rollen som regionchef ansvar du för försäljningen samt att leda och fördela arbetet för den driftpersonal vi har i region väst och syd. Det görs genom att coacha medarbetarna i regionerna och tillsammans se till att projekten och driften sköts hos potentiella och nuvarande kunder. Du kommer även att arbeta nära ledningen på företaget.

Rollen innebär också att skaffa och utveckla spjutspetskompetens där det behövs samt efter beslut från ledningsgruppen. I rollen ingår planerade resor och en del övernattningar.

Vi erbjuder

I denna roll kommer du arbeta med ett fantastiskt team inom försäljning, drift och projektpersonal. Vi är ett glatt och hjärtligt gäng som arbetar hårt och är inte rädda för att hugga i. Du kommer att vara delaktig i Parkmans utveckling på både regional och riksnivå.

Din profil

Vi söker dig som brinner för affärsutveckling, försäljning, och ledarskap, då du kommer att leda och fördela arbetet för driftpersonalen i Göteborg och Malmö. Du arbetar med en hög och positiv energi då du har en passionerad inställning till ditt arbete. Som ledare är du kompetent och inspirerande.

Vidare ser vi att du:

  • Kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska
  • Har god IT och teknikförståelse
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av affärsutveckling och kundansvar, gärna lösningsbaserad försäljning


Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på tel. 031-70 45 195.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Parkman är det tredje största privata parkeringsbolaget i Sverige. Dagens Industri har utsett Parkman till ett av de snabbast växande företagen i Sverige. Fyra år i rad har Dagens Industri tilldelat oss priset "Gasellföretag"! Något vi är mycket stolta över! Vi har även tack vara detta blivit "Mästargasell". Mycket har hänt på parkeringsmarknaden sedan starten 2010 och vi kan skryta med att vi var först i Sverige att lansera det kamerabaserade parkeringssystemet Autopay.

Idag driftar vi på Parkman cirka 200 000 parkeringsplatser. Vi servar bland annat Mall of Scandinavia, Liljeholmens Galleria, Mobilia i Malmö, Nordstan I Göteborg och Tumba Centrum med parkeringsplatser. Några av våra kunder som anförtror oss sina parkeringar är Fabege, Atrium Ljungberg, Lundbergs och Unibail Rodamco Westfield. Vi omsätter idag ca 350 mkr! Vår resa går som tåget och vi söker nu dig som vill vara med oss på den!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Parkman i Sverige AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Säljpoolen i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons