Jobbsafari är en del avschibsted logo

Regionchef till väletablerat bolag i Stockholm

Regionchef till väletablerat bolag i Stockholm

2Complete · Stockholm · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker just nu en Regionchef till Stockholm för rekrytering till vår kund inom bygg- och anläggningsbranschen. Din roll har en central funktion både internt och externt och att skapa och bibehålla relationer och förtroende är naturligt för dig. Du kommer att sitta med i ledningsgruppen och som Regionchef har du det övergripande ansvaret för regionen, vilket inkluderar personal- och budgetansvar. Du leder ett starkt team där du ansvarar för att leverera resultat genom att engagera och utveckla medarbetarna samt sätta mål och kontinuerligt jobba med att följa upp deras prestationer. För att prestera bra i rollen är det viktigt att du trivs med och aktivt är ute på fältet hos kund för att utveckla kundrelationerna.

Din profil

Vi söker dig med åtminstone 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom försäljning, gärna från bygg- och anläggningsbranschen. Du är en trygg, tydlig, prestigelös och kommunikativ ledare som stimuleras av att se din omgivning växa. I denna roll är körkort B ett krav och vi ser att du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift för att effektivt kunna kommunicera med såväl interna som externa kontakter.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: regionchef, b2b, försäljning, sales, sales management, säljchef, verksamhetsutveckling

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Malin Ryholt

0768751146

Dela jobbannonsen

Anmäl annons