Regionchef till Renta // Skaraborg

Oddwork · Skövde

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Som definierar. Hos oss är den individuella friheten central och omtanken lokal. Fundamental. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas under samma flagg. 41 depåer som tror på samma sak: vi bryr oss. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Nu söker vi tillsammans med Oddwork efter ditt ledarskap, ditt engagemang och din förmåga att se helheten. Är du en som bryr sig? Eller snarare - är du vår Regionchef i Skaraborg?

Som Regionchef
Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Du kommer istället förädla och vara det interna maskineriets olja. Hos oss kommer du få utmana men också utmanas av att bryta ny mark i Trollhättan såväl som befintlig genom depåerna i Mariestad, Tibro, Falköping och Skövde. Att förena och stötta depåerna är en del i din vardag, där vissa kan maskinuthyrarbranschen ut i varje fingerspets och andra är mer nya på området. Du är kulturbäraren som gillar att inspirera andra och du satsar på människorna eftersom du förstår att duktiga människor = framgång. Det är därför vi inte undrar OM du är människokännaren vi söker, utan istället NÄR du vill hänga med på resan? För den här utmaningen kan du inte tacka nej till. Det vet ju både vi och du, eller hur? Plocka med dina två lyhörda öron och din näsa för affärer så ska vi allt välkomna dig till Skaraborgs roligaste jobb. Det är en utmanande roll, men vem har sagt att framgång ska vara enkelt?

Vi söker dig som...
...kan vårt område både innantill och utantill. Dig med en karisma som enkelt fångar in kontakter med din varma blick och ditt stadiga handslag. Personen som är först på plats när grannen anlägger uppfarten för att försäkra sig om att grävmaskinen kommer från just Renta. Nu undrar vi om du vill komma över till oss och utveckla andra samtidigt som du själv utvecklas på vägen? I så fall vill vi välkomna dig till ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi menar såklart: ska du med?

Våra tre önskemål till dig:
  • Ditt moderna ledarskap har byggts upp över tid
  • Du kan ett å annat om maskiner - du har nämligen jobbat nära vår bransch
  • Din diplomati är lika självkörande som körkortet ditt
Varför Renta?
Vi hjälper inte bara våra kunder att bygga på sina drömmar, utan vi bygger även på vår dröm - att utmana en hel bransch och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om den lilla människan också. Vi har såklart som alla andra både grillkvällar, sommarfester och diverse förmåner, men det är inte därför man jobbar på just Renta. För oss handlar det om människorna. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Även om vi finns på 41 olika platser runt om i Sverige så är den lokala friheten för varje depå något vi värnar om. Om du är en som bryr sig och vill vara med att utveckla oss vidare - då är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa. För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut - igen.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Skaraborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-02-14

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Skövde

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835