Regionchef till MaserFrakt-Hälsingland

NXTjobb · Hudiksvall

·

Ansök senast 20 dec. (27 dagar kvar)

MaserFrakt AB är ett bolag som består av två affärsområden, ett av dom är MaserFrakt anläggning som finns etablerade i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland, med egna kontor och täkter. Totalt i bolaget omsätter vi ca 2,4 miljarder och är med våra 340 delägare, ca 900 fordon och 700 maskiner ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretaq. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.

Uppdraget

Som regionchef är du ansvarig för att dina medarbetare mår bra och mår dina medarbetare bra så kommer Ni tillsammans leverera enligt plan. Du har det direkta personal- och resultatansvaret för din region. Du jobbar ständigt med att utveckla företagets nätverk.

Du trivs med att ha många bollar i luften och kan ta ner dom i rätt ordning utan att tappa någon på vägen. Din placering är i Hudiksvall/Bollnäs och du rapporterar till Affärsområdeschef.


Vem är du?


Vi söker dig som trivs med att arbeta i en utåtriktad roll med mycket kundkontakter. Du har förmåga att skapa goda relationer, både internt och externt, samt ett engagemang för att motivera och leda andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare chefsroller med personalansvar. Branschvana är ett krav. Det är starkt meriterande om du har lokal förankring. Du ska vara van att ta ansvar för och kunna jobba mot uppsatta budgetmål, samt på egen hand skapa de delmål som behövs för att nå dessa.

Vi erbjuder

Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där "NAFF" (närhet, ansvar, förtroende, framtid) står i fokus.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXT. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00.

Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NXTjobb

Placering

Hudiksvall