Jobbsafari är en del avschibsted logo

Regional fastighetschef område väst

Nobina Sverige AB · Göteborg · Ansök senast 15 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nobina söker en affärsmässig regional fastighetschef till område väst  

Vill du vara del av Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik och arbeta i en inkluderande, värderingsstyrd organisation som satsar på sina medarbetare? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Om tjänsten

Nobina söker en regional fastighetschef till deras trafikområden i västra Sverige, Göteborg, Trollhättan/Vänersborg, Sjuhärad och Skaraborg. Busstrafiken drivs och utvecklas under varumärket Västtrafik.

I denna roll kommer du ansvara för att skapa en stabil förvaltning och utveckling av Nobinas fastigheter i västra Sverige där Nobina bedriver kollektivtrafik. Du kommer ansvara för att samordna, planera och följa upp fastighetsförvaltningen och att åtaganden som berör fastighet i trafikområdena uppfylls enligt avtal och myndighetskrav. Du kommer upprätthålla förebyggande underhåll enligt plan så att underhållsskuld inte byggs upp och du kommer ansvara för att driva det ekonomiska resultatet för fastigheterna i regionen.

Hyresavtalsfrågor är en viktig del i tjänsten där du samverkar med trafikområdena i väst för att förstå vilka behov som finns men också ha en bra relation med fastighetsägare och andra intressenter. Uppstart- och anbudsarbete kommer vara en naturlig del av tjänsten och initialt kommer du självständigt driva projekt tills fastighetslösningar är på plats för verksamheten.

Som regional fastighetschef arbetar du både operativt och strategiskt i ett nära samarbete med verksamheten.

Du kommer ha personalansvar för fastighetstekniker som arbetar på olika orter i regionen. Du rapporterar till Fastighetschef Sverige. Du kommer ha tre kollegor som arbetar i en liknande roll inom andra regioner inom bolaget.

Stationeringsort är flexibel på någon av Nobinas depåer i västra Sverige men du kommer att vara närvarande i alla fyra trafikområden inom regionen.

Kvalifikationer

 
  • Lämplig eftergymnasial utbildning inom fastighet och/eller förvaltning.
  • Minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med fastigheter och förvaltningsfrågor.
  • B-körkort då resor förekommer i tjänsten.
Det är meriterande om du tidigare arbetat i kollektivtrafikbranschen, arbetat med upphandlingar eller med att driva projekt. Det är även värdefullt om du har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla team.

Personliga egenskaper

I rollen som regional fastighetschef är det viktigt att du har en god affärsmässig förståelse, är van att ta egna initiativ och är kommunikativ i ditt arbete med kollegor och övriga samarbetspartners. Du tar dig an ditt arbete på ett strukturerat sätt och har god prioriteringskapacitet och förmåga till helhetsperspektiv.  

Att skapa och bibehålla relationer och nätverk kommer naturligt för dig och du har god samarbetsförmåga. Vi tror även du är en prestigelös och nyfiken person.

Nobina är ett mångfaldens företag. Nobina tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och dem som företag. På Nobina arbetar de aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Nobina välkomnar olikheter!

Nobina erbjuder

På Nobina blir du en del av ett trevligt bolag med goda värderingar som månar om hållbarhet, mångfald och inkludering.

Att vara medarbetare på Nobina innebär att du är med och bidrar till ett mer hållbart samhälle och får vara en del av människors vardag. Nobina utvecklar teknik som minskar miljö- och klimatpåverkan utan att samtidigt sätta begränsningar och vara en del av människors vardagliga liv.

Här får du vara del av ett värderingsstyrt företag där deras värderingar slår fast hur de arbetar inom alla delar av deras verksamhet. Värderingarna fungerar som koncernens fundament och Nobinas inre moraliska kompass. Nobina tror på att allas samlade erfarenheter är viktiga och därför är Nobinas arbete med mångfald och inkludering en viktig del i vardagen.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som regional fastighetschef väst passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

I denna rekrytering samarbetar Nobina med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se. Sista ansökningsdag är den 15:e februari. 

Fackliga kontaktpersoner för denna rekrytering:

Unionen, Lars Alm
E-post: lars.alm@nobina.se
Mobil: 070-740 32 54.

SACO, Åsa Löwner
E-post: asa.lowner@nobina.se
Mobil: 070-187 28 65.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nobina Sverige AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Fasticon Kompetens AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons