Jobbsafari är en del avschibsted logo

Regional Branch Manager

Adecco Sweden AB · Luleå · Ansök senast 22 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Mission

Vi - en stabil affärsenhet med stor lokalkännedom som under drygt 20 år har hjälpt många företag att rekrytera rätt personer att anställa eller att hyra in kompetent personal från oss. Vi har också genom åren givit många människor arbete och därmed hjälpt dem med deras karriärutveckling.

Du - älskar att göra affärer, är drivande i din omgivning, ambitiös och har alltid kunden i fokus. Du har en prestigelös framtoning och är i grunden en positiv person som alltid har nära till skratt. Flexibilitet och service finns i ditt DNA. Låter detta bekant? Läs vidare!

Ansvarsområden

Du är ansvarig för Luleåkontoret och allt vad det innebär, personal, arbetsmiljö, operativ verksamhet, ekonomiska resultat och att säkerställa kundnöjdhet. Med ett modernt och sunt ledarskap skapas möjligheter att lyckas då både ledare och team jobbar mot samma mål, med samma metoder.
  • För att förtydliga ditt uppdrag förklarar vi mer i nedan punkter:
  • Förfina försäljningsmetodiken med ökad kundbas som förväntat resultat
  • Utveckla samarbetet med våra kunder
  • Fortsätta att ha ett framgångsrikt samarbete med övriga kontor och kolleger runt om i landet
  • Öka omsättningen och växa snabbare än marknaden inom våra verksamhetsområden; personaluthyrning och rekrytering till tjänstemannasektorn och industrisektorn
  • Främja arbetsglädje och nöjda medarbetare
  • Förbättra kontorets lönsamhet och resultat
  • Leda, coacha, inspirera och stötta dina medarbetare
  • Agera drivande i säljledning och kulturbärande försäljningsaktiviteter
  • Budget- och resultatansvar, rapportering, arbetsmiljö och allt annat kul som kommer med rollen
Krav

Som person är du:
  • Drivande, handlingskraftig och älskar att vinna
  • Du har flera års erfarenhet av vår bransch eller en annan bransch där service och affärsmannaskap är grundläggande ingredienser
  • Du har ett lokalt nätverk i Luleå med omnejd
  • Du har gärna varit i en ledande roll
  • Du har uthållighet, mod och förmåga att strukturera och göra prioriteringar

Om dig

För att lyckas i rollen visar du naturligt ledaregenskaper såsom lyhördhet, empati och förmågan att förstå/analysera vad som sker i nuet. Vi söker en lagspelare med stor nyfikenhet som vill utveckla verksamheten och försäljningsarbetet samt njuter av att göra affärer och driva eget säljarbete.

Med glimten i ögat, trivsel i fokus och känsla för affärer, kommer du att trivas som fisken i vattnet i din roll som ledare på Adecco. Tempot är högt och servicenivån likaså - här kan vi verkligen säga att ingen dag är den andra lik

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig mycket frihet under eget ansvar i denna tjänst och du kommer att få stora möjligheter att påverka innehållet i din vardag. Vi lever även efter devisen "better work, better life" där balans i livet är viktig och där vi vet att ett träningspass på arbetstid förbättrar ditt välmående och prestation.

Så hos oss på Adecco står människan i fokus och likaså våra värderingar; Passion, Laganda, Kundfokus, Ansvar och Entreprenörsanda. Allt detta mynnar ut i stor arbetsglädje och vårt härliga och framgångsrika team väntar på dig!

Ansökan

Då ska du ansöka via länken nedan så snart som möjligt. Observera att vi inte accepterar ansökningar via epost.

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. I vår kvalitetssäkrade process kan du bli ombedd att genomföra en videointervju samt personlighetstester.

Vid frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Fredrik Åberg, e-mail: fredrik.aberg@adeccogroup.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Luleå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons