Jobbsafari är en del avschibsted logo

Region Chef - Region Syd

Timac Agro Sverige AB

·

Ansök senast 28 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Timac Agro söker Regionchef till Region Syd.

I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus.

Arbetsuppgifter

I rollen som Regionchef ansvarar du över ett givet geografiskt område. Region Syd täcker hela Skåne samt områdena runt Halmstad, Varberg samt Karlskrona. Uppgiften är att utveckla och coacha dina säljare där du dagligen samåker med dina kollegor för att få dem att uppnå sina mål. Att följa upp regionens resultat månatligen samt säkerställa att budget och uppsatta nyckeltal nås, ligger under ditt ansvar. Du är mycket delaktig i affären, att stärka och vidareutveckla relationerna med kunder är en drivkraft. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och bidrar aktivt till att utveckla din och regionens verksamhet mot gemensamma mål. Rollen som Regionchef innefattar även viss försäljning på utvalda nyckelkunder. Som Regionchef innehar du personalansvar såväl som budgetansvar.

Du utgår från hemmet och arbetet är på heltid, dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har en stor passion för lantbruk samtidigt som du attraheras av att få möjlighet till att bygga ditt eget team och marknad i din region. Du är trygg i ditt ledarskap och gillar att coacha dina medarbetare till framgång. Du är en vinnarskalle med yrkesstolthet som är duktig på relationsbyggande och att skapa ett framgångsrikt team.

Vidare är du affärsmässig, ödmjuk och drivande där du trivs med att ta eget ansvar. Du är flexibel som person och har ett arbetssätt som är lyhört både mot kunder, leverantörer och medarbetare.

Vi tror att tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning inom samma eller närliggande bransch är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har en förståelse för lantbruksbranschen och har en grundläggande lantbruksutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet som ledare och har jobbat med ett coachande förhållningssätt som nyckel till att nå målsättningar. Har du ett kontaktnät inom lantbruk är det en stark merit. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig marknadsanpassad lön tillsammans med bonus och tjänstebil.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christan Gullander på 0734-305025

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Timac Agro Sverige AB