Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsspecialist ICA Butiksekonomi

Redovisningsspecialist ICA Butiksekonomi

ICA Sverige AB (Mimer) · Västerås · Ansök senast 4 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till oss på ICA Butiksekonomi som är en del av ICA Affärsservice. Här finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. Vi är i ständig förändring vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Butiksekonomi satsar på innovation inom ekonomi för framtiden.

Är du en person som vill arbeta både strategiskt och verksamhetsnära med redovisnings-, skatte och momsfrågor? Gillar du att hjälpa andra medarbetare till en enklare vardag genom att bidra med din personlighet och kompetens? Då är du som klippt och skuren att bli Butiksekonomis specialist inom redovisning, skatter och moms! Vi erbjuder en ansvarsfull roll i en framgångsrik del inom ICA:s Affärsservice.

Som en del av ICA Butiksekonomi kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade kollegor som är professionella, mycket kompetenta och sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag, dvs Sveriges ICA-handlare, enklare. Vill du så finns fina möjligheter att utvecklas med oss!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär att ligga i framkant inom redovisningsområdet och omsätta det praktiskt i vår vardag. Det innebär att:

* Vara insatt på djupet och dela med dig av din expertis inom redovisning-, skatte- och momsområdet, ICAs interna flöden och system till bland annat medarbetare, kunder och revisorer

* Processansvarig inom vissa områden exempelvis revisionsprocessen

* Driva och följa upp arbetssätt som säkerställer kvalitet, kundnytta och effektivitet. Det sker bland annat genom förbättringsprojekt, hålla utbildningar och utveckla instruktioner

* Vara kravställare och arbeta med implementering i projekt inom Butiksekonomi

* Du kommer att arbeta som stöd i bokslutsarbete och ha förståelse för våra kunder som är Sveriges ICA handlare

Din profil

Din bakgrund är en akademisk utbildning inom redovisning, skatt och moms och du har god kunskap inom redovisnings- och bokslutsprocessen. Du är en person som har en helhetssyn och prioriterar samtidigt som du är noggrann och kan gå ned i detaljfrågor. Ett plus om du har ICA-kunskap sedan tidigare.

Vidare har du förmåga att skapa engagemang och förståelse på ett positivt sätt i kombination med att du vågar utmana. Vi förmodar att du inspireras av förändringar och inte räds att för att testa nya arbetssätt och metoder.

Sist med inte minst är det viktigt att du har en ödmjuk trovärdighet och är trygg i dig själv.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Snarast

Kontaktperson

Kristina Engstrand

Fackliga kontakter: ​

Unionen: Umit Dag, 010-422 15 98, umit.dag@ica.se

Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox: akademikerforeningen@ica.se

Sista dag för ansökan

2022-12-04

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA Sverige AB (Mimer)

Placering

Västerås

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons